Arama sonuçlarınız

1. nowwarr

Servis bakım konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba arkadaşlar, Yamaha crypton motorum var,şu an 5400 kmde ikinci el almıştım 2800 km de, 3000 km bakımına ben soktum serviste garanti kapsamında. Bakıma 3000 km bir giriyor,konuştuğum bi kaç tamirci abimiz 3000 km çok fazla 2000 km de bir değiştir 3000 km yağ çok eskiyor aşınmalar başlar...
  2. nowwarr

Keyifli bir günden kareler..

Herkese merhabalar Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilerek güzel bir sürüş gerçekleştirdim.Sizlerlede paylaşmak istedim. Bursa çevre yolu.. Yakınlarda bi dere var yağmurlardan taşmış çoğu yer su içinde.. Geçtiğim yerlerden manzalar.. Bunlarda kendi halinde dolaşıyolar çok...
  3. nowwarr

yağ seçimi konusunda yardımlarınızı bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar, benim motorum kuba 100'lük cup. Mağlum yaz aylarına girdik havalar sıcak su an motorumdaki yağ castrol power1 10W-40 bundan bir önceki yağı ustam koymustu castrol actevo 20W-40 vardı. motor sanki su an 50-100 km durmadan gidince sanırım yağ inceldiği için performansı...
  4. nowwarr

scooter subab ayarı hakkında bilgi istiyorum

herkeze merhabalar 4 ay önce 2006 model ramzey 125 lik bi scooter aldım ama sıfır trafiğe ben çıkardım. bakımlarını kendim yapıyorum. 5000 km yaklaştı subab ayarına gitmesi gerekirmi? ve birde üst kapağın ordan bi boru çıkıyor ve hava filtresine gidiyor uzun yolda 60 70 km yaptığım zamanlarda...
  5. nowwarr

scooter yardım

Herkeze merhabalar. 2 ay önce 2006 model ama sıfır 125 lik ramzey scooter aldım. ilk başlar rodaj süresince 500 km e kadar yüklenmedim. 500 geçtikten sonra ara ara biraz bastım gaza ve 60 km den sonra birden gaz kesmeye başladı. ilk başlar acaba karburatörden mi dedim ama 60 kmden sonra devir...

Yeni mesajlar