Keyifli bir günden kareler..

Herkese merhabalar

Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilerek güzel bir sürüş gerçekleştirdim.Sizlerlede paylaşmak istedim.

ND8FBf.jpg

Bursa çevre yolu..

oFk4DC.jpg

Yakınlarda bi dere var yağmurlardan taşmış çoğu yer su içinde..

swWzel.jpg

mAqGvR.jpg

Geçtiğim yerlerden manzalar..

wupN6j.jpg

HY0ces.jpg

E5VVZC.jpg

Bunlarda kendi halinde dolaşıyolar çok güzeller :)

ixupSV.jpg

IXwP6q.jpg

Özgürlük...

jM0R6H.jpg

Zeytinbağı(Trilye)

kqHAmq.jpg

uHwpSK.jpg

Kumyaka

x7DhFM.jpg

Dryqit.jpg

2tgfvQ.jpg

Ve dönüş..

7Dj1ts.jpg

Toplam 80 km yol yaptım,ben çok keyif aldım umarım sizde biraz olsun keyif almışsınızdır..:):king:

Son düzenleme:
Bu soğuk kış aylarında , motora pinemedigimiz için, senin bu gezin ilaç gibi geldi ,güzel bir gezi olmuş, emeğine sağlık, saygılar. ..

gitmiş gezmiş gibi oldum...yolunuz hep açık olsun...
çevre yoluda kaymak gibiymiş....

Motosikleti
Hero X Pulse 200
vay bee trilyeye çoktandır gitmedim. sayenizde gezmiş olduk :) güzel gezi

Motosikleti
Dominar D250
Bu arada motorsikletiniz cok guzel aynisindan mudanyada bir arkadasimda var sifir aldi benimde onceki motorum bir cubdu ve cok yerler gezdim cubumla size de keyifli surusler ve geziler dilerim motorunuzca gonlunuzce gezin insallah selamlar

Bu arada motorsikletiniz cok guzel aynisindan mudanyada bir arkadasimda var sifir aldi benimde onceki motorum bir cubdu ve cok yerler gezdim cubumla size de keyifli surusler ve geziler dilerim motorunuzca gonlunuzce gezin insallah selamlar

Evet motosikletimi seviyorum, güzel bir motor, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

emeğinize sağlık, çok güzel olmuş...

teşekkür ederim..

abi ne kadar güzel yerler ya 5 ev kiran olucak türkiye'yi geziceksin böyle hiç durmadan köy bucak :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar