Arama sonuçlarınız

1. E

Kask Kamera önerisi 4-6 k arası

Arkadaşlar bugün kaza yaptım %100 haklı olmama rağmen araç kaçtı gitti sonrasında polis çağırdım gelen polisde burda kamera yok tutanak tutsak çok uğraşırsın mahkeme açılır 2-3 sene sürer dedi.Bende o yüzden kask kamerası arıyorum bütçem çok yok öğrenciyim 4 bin ile maksimum 6 bin tl arası...
  2. E

Drift L gidon felaket titriyor

Arkadaşlar Drift L var gidonum titriyor inanılmaz derecede özellike tam 60-70 km hızları arasında çok titriyor kontrol bile edemiyorum. Sebebi nedir? -Arkada çanta yok -Lastik hava basınçlarımı kontrol ettim Ön amortisörlerden biri aşağı kaymış dediydi servis onu geri kaldırdılar fakat sorun...
  3. E

Drift l gidonum felaket titriyor

Arkadaşlar drift l var gidon titremesi sorunu vardı servise gittim dedi işte amortisörün biri aşşağı kaymış dedi neyse 1 gün serviste yattı motor sonra hallettik dediler servisten çıktım baktım yine titriyor gidon yani titremeyi şöyle açıklayım instagramda bi akım var shevcenko inzaghi falan...
  4. E

Kaza yaptıktan sonra gidonum çok rahat dönüyor

Arkadaşlar bende drift l var bugün kanal gibi bi yere uçtum motorda tek sıkıntı vites pedalım yamuldu onu ufakta olsa düzelttik vites atılcak kıvama getirdik yani onun dışında başka dışta içte bi sorun yok ama gidon inanılmaz rahat dönüyor sola çevirince tak diye sola full dönüyor sağa...
  5. E

Drift l debriyajdan elimi çekince motor ileri atıyo kendini

Arkadaşlar 2300 km de drift l em var kalkarken debriyajı hafifce salıyorum motor hareket ederken gaz veriyorum sonra debriyajı çekince elimden motor ileri zınk diye atıyor kendini hani istop edince atar ya öyle atıyor işte bunun sebebi nedir?Motor istop etmiyor ama sadece kalkarken debriyajdan...
  6. E

Motorumun debriyajı çok geç kavrıyor ve vites geçmiyor

Arkadaşlar Drift L var bende yetkili bir servise götürdüydüm ve adam debriyaj ayarladı o ayarladıktan sonra debriyaj hem en sonda kavrıyor ve debriyajım inanılmaz sertleşti birde artık sanki vitesler geçmiyor arada takılıyor bunun sebebi nedir?Birde yolda giderken 1 deyken bi anda vites N ye...
  7. E

Vites nasıl atmalıyım yeni başladım

Arkadaşlar yeni motor aldım 1600 km de drift l hayatımda hiç motor sürmedim bi abimden aldım direkt verdi motoru bana kendi halimce sürüyorum direksiyon sınavınıda geçtim kendi halimde.Kısacası motor sürmeyi bilmiyorum ama gidebiliyorum vites yükseltebiliyorum ama kesinlikle kendi halimde...