Kaza yaptıktan sonra gidonum çok rahat dönüyor

Motosikleti
Mondial Drift l 125 2023 CBS
Arkadaşlar bende drift l var bugün kanal gibi bi yere uçtum motorda tek sıkıntı vites pedalım yamuldu onu ufakta olsa düzelttik vites atılcak kıvama getirdik yani onun dışında başka dışta içte bi sorun yok ama gidon inanılmaz rahat dönüyor sola çevirince tak diye sola full dönüyor sağa çevirincede sağa tak diye sonuna kadar dönüyor bunun sebebi nedir ? yaptırması pahalımıdır ? arkadaş yarın dükkana gel bakalım eğer sorun o düşündüğümse biraz pahalı olabilir dedi sizce nedir sorun ?

rulmanlar dağılmış ve rake açısı mıydı neydi o açı ve motorun ağırlığı sebebiyle en sona kadar dönüyor olabilir.

Amortisör boruları eğilmiş olabilir , sağa sola dalma yapar , yavaş dönüşlerde gidonu ortalamakda zorlaşır , 60-70 gibi giderken bir tarafa da çekiyorsa kesin amörtisördür , bir ihtimalde furş rulmanı gevşemiş olabilir gidon rahatlar ama frende , çukurda tak tuk diye sesde yapabilir..

Motosikleti
Amortisör boruları eğilmiş olabilir , sağa sola dalma yapar , yavaş dönüşlerde gidonu ortalamakda zorlaşır , 60-70 gibi giderken bir tarafa da çekiyorsa kesin amörtisördür , bir ihtimalde furş rulmanı gevşemiş olabilir gidon rahatlar ama frende , çukurda tak tuk diye sesde yapabilir..
ya motorda cokta cukur yollardan gidiyorum her gün 26 km git 26 km gel 50 60 km yol ve yolun çoğu yeni yapıldıgından hep toprak ve cukurlu oralarda aşınmıştır motor zaten üstünede bugün kaza yaptıktan sonra tak diye mesela sola dönüyor hiçbir ağırlıgı yok yani bana öyle geliyor tak diye çeviricede sağa dönüyor

Mübarek hidrolik direksiyonmu bu tak diye nasıl bir anda sağ sol dönüyor gidon , o kadar hızlı gidon ancak dururken çevrilir yahu 😂

Motosikleti
Mübarek hidrolik direksiyonmu bu tak diye nasıl bir anda sağ sol dönüyor gidon , o kadar hızlı gidon ancak dururken çevrilir yahu 😂
yani kazadan sonra oldu basbaya 15 20 km hızla sola dönüyorum tak sonuna kadar hemen dönüyor yani aynı şey böyle scooterlardaki direksiyon gibi oldu hiçbir ağırlıgı kalmadı hemen dönüyor bugün kaza yapmadan önce böyle degildi bu

Senin gidon rulmanı galiba çok sıkıydı darbeyi yiyince gevşedi normale döndü o halde 😀 neyse usta bakınca kesin tespiti yapar , burdan ne yazsak fasafiso..

Motosikleti
Senin gidon rulmanı galiba çok sıkıydı darbeyi yiyince gevşedi normale döndü o halde 😀 neyse usta bakınca kesin tespiti yapar , burdan ne yazsak fasafiso..
tamamdır teşekkürler peki vites pedalım yamuldu benim bunu demirle düzelttiler ama çok içime sinmedi bu parçanın yenisini alsam ne kadar tutar 2-3k varmıdır drift l vites pedalı ?

tamamdır teşekkürler peki vites pedalım yamuldu benim bunu demirle düzelttiler ama çok içime sinmedi bu parçanın yenisini alsam ne kadar tutar 2-3k varmıdır drift l vites pedalı ?
Hocam bize Google muamelesi çekme yav , neyse bilen varsa yazar belki 😅
Geçmiş olsun sana birşey olmasın..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
N'aaptın kardeş 2-3000 TL ne? Yaz Google arama motoruna "Drift L vites pedalı" diye, bir dünya ürün çıkacak karşına, 200-250 TL'ye alırsın yeni bir vites pedalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar