Arama sonuçlarınız

1. Ozcan

Sok Fiyat 6.000. ytl Satılık 2008 Model Peugeot Satelis 250

Arkadaslar araba alacağım için 2008 Model Satelis 250 Peugeot Motosikletimi 6.000 ytl ye satıyorum. Ayrıntılı bilgi ; Sahibinden Com ( 16799118 ) no lu ilan. Pazarlık payı var Tel : 0 533 799 81 75
  2. Ozcan

Motosiklet Kullanan Potansiyel Suçlumu!

Arkadaşlar, Yaşadığım olay İstanbul - Bahçelievlerde geçiyor. Akşam 11:45 civarı eşimle misafirliğe gittiğimiz evden çıktık. Motosikleti park ettiğimiz yere gittik. Kasklarımızı taktık tam motosikleti çalıştıracağız bir ekip otosu, << Gençler kimlik lütfen >> baktım polis memuru benden genç...
  3. Ozcan

Motosiklet İçin Bariyer Uygulaması

İspanyol motoclismo.es sitesinde yayınlanan bir haberde Madrit' deki M-45 otobanında yapımına başlanan MOTORCU DOSTU BARİYER sistemlerinden bahsedilmiş. Öncelikle belirlenen yüksek risk noktalarında uygulanan sistemde bariyerlerin alt kısımları kapatılarak sürücülerin motosikletden...
  4. Ozcan

GERÇEK AŞK ( Motosiklet Kazasi )

Güzel bir hikaye paylaşmak istedim. Bir kız ve bir delikanlı, bir motosikletin üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum. Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli. Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum. Delikanlı : Peki...
  5. Ozcan

Motosiklet Türkiyede Korunamıyor. Ne Yapılırsa Yapılsın Olmuyor.

20 senedir Bu Sektörde olup, Aynı zamanda Motosiklet Kullanan Biri Olarak Distribütör’ lerin ve motosikletseverlerin motosikleti korumak adına ne yaptığını özetleyeyim. İlk zamanlar G.Antep’ de bir kaç sokağa girmek yasaktı ve ÖTV olayı çıkmıştı. G.Antep deki Trafik Şube Müdürüne soruldu niye...