Arama sonuçlarınız

1. B

Düzenek için yardım

İyi günler beyler, motosikletime alarmlı ses sistemi taktırdım (apaçi değilim sadece müziksiz sıkılıyorum yolda) alarmınıda taktırmışken kullanayım nolur nolmaz dedim kapının önüne koyup alarmını açıp eve öyle çıkıyorum 4 gündür. Alarma ilk dokunulduğunda "Lütfen dokunmayınız" diye bir kaç kez...
  2. B

[Yardım] Vites ve tekerlek

Acemi acemi sorular soruyorum bıktınız belkide ama yine iki sorum var; 1. sorum : 3. vitesteyim gidiyorum hızımı düşürmem gerekiyor, hızı ve devri yeterince düşürüp 2. vitese düşürüyorum bi anda motor "DUVVVVVV" oluyor hatta çok hafiften sarsılıyor. Bu neden oluyor ve nasıl önlerim? 2. sorum ...
  3. B

Motosiklet hayalimi gerçekleştirdim, 3. günümde kaza yaptım.

İyi geceler arkadaşlar, daha öncede bir konu açmıştım bu forumda motosiklet alacağımla ilgili. Herkes japon almamı önermişti bende başlangıç için cb125e aldım koruma demiri, fren ve debriyaj önü korumaları, selesiyle beraber 6300e patladı bana. Ekipmanımıda eksiksiz almıştım ancak sitenin içinde...
  4. B

Merhaba arkadaşlar - sonunda alıyorum

Adım Batuhan, geçen seneden beri motor hevesim var ancak geçen sene bu vakitlerde elime bilişim sektöründen ilk defa yüklü miktarda para geçtiğinden tutmayı beceremedim, rahatlıkla cbr250 alınabilecek parayı yedim farkında bile olmadım. Daha sonra işlerim battı ve 8 ay süründüm. 1 - 1 buçuk ay...