- Konu Yazar
Adım Batuhan, geçen seneden beri motor hevesim var ancak geçen sene bu vakitlerde elime bilişim sektöründen ilk defa yüklü miktarda para geçtiğinden tutmayı beceremedim, rahatlıkla cbr250 alınabilecek parayı yedim farkında bile olmadım. Daha sonra işlerim battı ve 8 ay süründüm. 1 - 1 buçuk ay önce yeniden kendimi toparladım ve ilk önce bir telefon aldım, 4 gün sonrada elimde istediğim motoru alacağım para olacak ve hayalimi gerçekleştireceğim. Motor motor diye kendimi yedim bitirdim, geçen seneden beri ne kadar motovlog varsa izledim. Heyecanımı atamıyorum bir türlü üstümden. Bi aracımın olması gerçekten benim için heyecan verici birşey. Motorcuların arasına kaynaşayım diye foruma üye olmaya gelmiştim, baktımki zaten geçen sene açmışım üyeliği ışık hızıyla tanışma bölümüne girdim. En başta ybr125 düşünüyordum ama zaten ilk motorumun başına pek iyi şeyler geleceğini düşünmüyorum o yüzden mondial vulture'a karar verdim. Biraz daha beklesem ybryide cbryide rahatlıkla alırım ama hem güzelim japonları harcamaya lüzum yok hemde bekleyecek tahammülüm pek kalmadı. Tavsiyelerinizi önerilerinizi ve yapmamam gereken şeyleri, üç beş temel taktiği buraya yazarsanız çok memnun olurum.
Ayrıca merak ettiğim bir durum var; ilk motorunuzu aldığınızda ulaşım yönünden hayatınız kolaylaştı elbette. Nasıl hissettiniz? Nelerle karşılaştınız? Bi hayat hikayemi yazmadığım kaldı daha fazla uzatmayayım iyi geceler tekeriniz düz bassın
Ayrıca merak ettiğim bir durum var; ilk motorunuzu aldığınızda ulaşım yönünden hayatınız kolaylaştı elbette. Nasıl hissettiniz? Nelerle karşılaştınız? Bi hayat hikayemi yazmadığım kaldı daha fazla uzatmayayım iyi geceler tekeriniz düz bassın