Arama sonuçlarınız

1. grejuva6

Hero xpulse 200 4v Hindistan version vs Tr versiyon

Merhaba herkese, gecen gun bu modeli araştırırken fark ettim hindistan versiyonunda 2023 modelinde abs modlari var ama turkiyedeki 2023 modellerinde yok, 24 modelleri de henuz gelmedi (hero sahibindende 23 model hepsi çıkarımı buradan yaptım ) acaba gelecek 24 modeller aslinda hindistandaki...
  2. grejuva6

motorlara zam geliyor - hatta geldi

mondial motorlar 200 300 lira zam gelmiş 125 mh dirft 3.200 mc 150 3.500 olmuş drifti almayı planlıyorken çok kötü oldu bu yamaha ve hondaya baktım fiyat değiştirmemişler yada daha yenilemediler
  3. grejuva6

yedek parça sitesi

meraba arkadaşlar bana yedek parça temin eden bir internet sitesi önerebilirmisniz özellikle gv250 için parçası bulunan şimdiden sağolun
  4. grejuva6

hyosung st kanuni servis meselesi

meraba arkadaşlar ben bu yaza hyosung gv 250 sahibi olmayı planlıyorum fakat aklıma takılan bir nokta var motor almak kolay iş ama sorun onun bakımında bende hyosungun burda (zonguldakda) servisi olup olmadığına bakdım bildiğiniz gibi hyosung st kanuni adı altında geliyo memlekete st kanuni nin...
  5. grejuva6

motor hakkında bazı sorularım var

(öbür tarafda konu açmaya çalışdım yanlış açmışım onu kabul etmeyin modatöre falan sorulcak denildi konu açılırken ) meraba beyler benim bazı sorularım var konuya en uygun yer buraydı öle gördüm onun için buraya açdım nese sorularım:: yağmur suyu motorsiklete birşey yaparmı yani motor...
  6. grejuva6

motorla ilgili sormak istediklerim

meraba beyler benim bazı sorularım var konuya en uygun yer buraydı öle gördüm onun için buraya açdım nese sorularım:: yağmur suyu motorsiklete birşey yaparmı yani motor dışardayken yağmur yağsa sorunla karşılaşırmıyım (debriyajdı frendi elektirk aksamıydı) aynı şekilde trafikde giderken...
  7. grejuva6

motor tavsiyesi cfr ybr apachi ck

meraba beyler ben yaza doğru ehliyeti alıyorum tek sorunum var hangi motoru alsam aklımda kymco vardı sağlam diyolardı onu sitesinde karşılaştırmalar gördüm ybr 125 -- ck 125-- cbf150 -- tvs apachi 150 http://www.kymco.com.tr/html/urunler/karsilastir/pulsar125/125.html burdan apachi güzel...