- Konu Yazar
meraba beyler benim bazı sorularım var konuya en uygun yer buraydı öle gördüm onun için buraya açdım
nese sorularım::
yağmur suyu motorsiklete birşey yaparmı yani motor dışardayken yağmur yağsa
sorunla karşılaşırmıyım
(debriyajdı frendi elektirk aksamıydı)
aynı şekilde trafikde giderken lastiklerden dolayı motora su sıçrasa herhangi bir zarar veririmi (özellikle elektirik devleri kafama takıldı bir zararrı olurmu elektirkden dolayı ))
intden kullanım klavuzunu okudum ybr nin jikle die bir şeyden bahsediyor
bu motorun ısınması için gerekli falan diyordu bunu hava soğukkenmi yapmamız lazım yoksa her seferinde yapmam lazımmı
birde motoru çalışmıyorken hareket ettirsem herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım (kısa mesafe yerdeğiştirme yürüyerek yani )
birde mesela bayır aşa inerken falan motoru boşa alsam öle insem herhangi bir sorun yaşarmıyım motorun durma ihtimali varmıdır zarar veririmi böyle gitmem
bu soruyu forumda gördüğüm bir yazı üzerine sordum
"rölantide çalışdırmak iyi birşey değil kısa sürede olsa motoru kapat" demişdi biri
tabi yol alırken değil normal duurken öle çalışmasın maksadında
sorularımı cevaplarını iple çekiyorum acayip merak saldım bu ile:queen:
inşallah doğru yere açmışımdır konuyu
şimiden sağolun
nese sorularım::
yağmur suyu motorsiklete birşey yaparmı yani motor dışardayken yağmur yağsa
sorunla karşılaşırmıyım
(debriyajdı frendi elektirk aksamıydı)
aynı şekilde trafikde giderken lastiklerden dolayı motora su sıçrasa herhangi bir zarar veririmi (özellikle elektirik devleri kafama takıldı bir zararrı olurmu elektirkden dolayı ))
intden kullanım klavuzunu okudum ybr nin jikle die bir şeyden bahsediyor
bu motorun ısınması için gerekli falan diyordu bunu hava soğukkenmi yapmamız lazım yoksa her seferinde yapmam lazımmı
birde motoru çalışmıyorken hareket ettirsem herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım (kısa mesafe yerdeğiştirme yürüyerek yani )
birde mesela bayır aşa inerken falan motoru boşa alsam öle insem herhangi bir sorun yaşarmıyım motorun durma ihtimali varmıdır zarar veririmi böyle gitmem
bu soruyu forumda gördüğüm bir yazı üzerine sordum
"rölantide çalışdırmak iyi birşey değil kısa sürede olsa motoru kapat" demişdi biri
tabi yol alırken değil normal duurken öle çalışmasın maksadında
sorularımı cevaplarını iple çekiyorum acayip merak saldım bu ile:queen:
inşallah doğru yere açmışımdır konuyu
şimiden sağolun