Arama sonuçlarınız

1. Bozüyüksporl

FORUMA GERİ DÖNÜŞ VE EKİPMAN-GENEL TAVSİYE İHTİYACI

Merhabalar, 9 sene önce aktif bir şekilde forumu kullanan heyecanlı bir gençtim. Öğrendiklerim vs çok şey borçluyum o zamanlar buradaki ortama. 2014-2015 Mr Vulture 150 çin çan motosiklet kullanmış, uzun yol yapıp festivale bile gitmiştim. Neyse sonra 1,5 sene camiada bulunup motosiklet ve...
  2. Bozüyüksporl

Kymco Kymco Dink R 150

Merhabalar, motoru aldığım için değil ama şuan bu siteye bir konu açıp bir mesaj hazırladığım için daha çok heyecanlıyım. 2014-2015 yılları arasında faal olarak kullandığım, kendime özellikle motosiklet olsa da genel olarak da bir çok bakış açısı, eğitim, bilinç kattığım bu foruma 9 yıl sonra...
  3. Bozüyüksporl

Kask Takmama Cezası Ve İptali Hk. / Plaka Düşürme Hk.

Arkadaşlar gezi konusu açmıştım okuyan olmuştur manavgat motosiklet festivaline gitmiştim.Antalyada abimde kalırken 28 Temmuz tarihinde sabah 11 ' de kask takmamaktan ceza yemişim.Ama ben ekipmansız bakkala bile gitmem beni bilen bilir, en sinir olduğum noktada burası antalyada kask takan insan...
  4. Bozüyüksporl

150 MR Vulture

Motosikletimi satıyorum, detaylar ilanda. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-bakimli-saglam-tork-canavari-baslangic-motosikleti-mr-226088098/detay/
  5. Bozüyüksporl

Bozüyük-Antalya-Manavgat Motofest-Side-10 gün 1421 km-150MR Vulture

Öncelikle bu gezinin yol haritası, gözatmak isteyen olursa linkten girebilir, fotoğraf olarak atmayı beceremedim :cat: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zsycxrmL-aZ4.kgpe2w6HRFao&usp=sharing Manavgat motosiklet festivaline ve birazda tatil niyetiyle facebook mr vulture grubundan...
  6. Bozüyüksporl

Antalya/Manavgat-Side Kamp Hakkında

Yaklaşık 3 gün Manavgat Motosiklet Festivalinde titreyengöl mevkiinde kamp attım, şuan Antalya merkezdeyim.29 Temmuz-3 Ağustos aralığında Ilıca, Side civarlarında konaklamam gerek.Ama yakınlarda camping bulamadım manavgat merkezde yeşilpark adında bi yer internette gözüksede ulaşamadım.Malum...
  7. Bozüyüksporl

Sakarya Endüstri Mühendisliği mi Kocaeli İnşaat Mühendisliği mi (İkinci Öğrt.) ?

Bu meslekleri yapanların veya okuyanların yardımına ihtiyacım var.2 haftadır sürekli düşünüyorum ama ikisi arasında karar veremiyorum, tercih yaparken ikisinden hangisini üste yazarsam o gelicek gibi, o yüzden benim için çok önemli ama karar veremiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.
  8. Bozüyüksporl

Motosikletiniz 100 Kilometrede Kaç Litre Benzin Harcıyor ?

Konuyu motosikletimin haddinden fazla yaktığını düşündüğüm için paylaşmak ve sizlerin motosikletinizin ne kadar yaktığını öğrenmek üzere açtığım konudur.Ayrıca yakıt sarfiyatını düşürmek için neler yapabiliriz ? Motosikletim : Mondial Mr Vulture 150 Hesap yaptığım site ...
  9. Bozüyüksporl

İlk Şehir Dışı Seyahat, 1 Aydır yatan motor, Kafaya takılan sorular ?

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim.Üniversite sınavı sebebiyle şu sıralar çok takılamasamda Haziran ayından beri forumda aktifim.Yaşadığım yer Bozüyük.Motosikletim 150 Mr Vulture.Yaklaşık 5 aydır beraberiz.Üni sınavına hazırlandığım için binmeye fırsat bulamıyorum, sadece ev okul dershane...
  10. Bozüyüksporl

Direksiyon Sınavı Tarihi

Sınav sebebiyle foruma eskisi gibi her gün giremiyorum, haftada 2 kere falan girip okuyup çıkıyorum çok aktif olamıyorum.Herkese iyi forumlar. :) Ben Yazılı sınava 6 Eylül'de girdim. 16 Eylül'de açıklandı notum 92, yani geçerli not. Bütün ücretler yatırıldı. Gel gör ki tam bir ay olmuş yazılı...
  11. Bozüyüksporl

Motosiklet Çocuk Kaskı

İyi akşamlar herkese.Forumda ve internette kardeşim için (9-10 yaşlarında) kask aradım, internette bulabildiklerimin linklerini aşağıda paylaşıcam, çok fazla seçenek bulamadım, forumda da bu konu hakkında bi yazı bulamadım.Daha önce oğluna kızına kardeşine vb. kask alanları marka model fiyat vb...
  12. Bozüyüksporl

Motosikleti Yıkayıp-Parlatmak/Bakımları/Kask Kilidi

Öncelikle konuyu direk açmadım, araştırdım önceki konulara yazdım, motosikletimin bilgi paylaşımına yazdım ama gerekli cevabı alamadığım ve başka sorularım olduğu için yeni konu açtım.Bilenler vardır motorumu alalı 3 gün oldu ve ona en iyi şekilde bakmak istiyorum fakat bilgi eksiğim var.Bir kaç...
  13. Bozüyüksporl

Motorumu Bugün Teslim Aldım - 150 MR VULTURE

Forumdaki değerli abilerim, kardeşlerim, öncelikle bu imkanı bize sunan, forumun oluşmasında, gelişmesinde emeği geçen herkese, bugüne kadar yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. 18 Haziran 2014 tarihinde üye oldum ve o günden beri her gün girer okur, araştırırım.İlk günden beri merak...
  14. Bozüyüksporl

Mondial Vulture 150 MR - Eskişehir (Aranıyor)

2013-2014 model 5000 km'ye kadar Bakımlı - Temiz Eskişehir-Bozüyük civarında Mondial Vulture 150 Mr Aranıyor
  15. Bozüyüksporl

Diziler Ve Motosiklet

Arkadaşlar son günlerde dikkatimi çeken bi şey var.Türk dizilerinde motosiklet sahneleri çoğaldı diye mi tarif etsem, önem veriyolar mı desem ne desem bilemedim.Ama izlediğim-denk geldiğim dizilerde sürekli motosiklet içeren sahneler görmem ve üstüne full ekipmanlı görmem bende değişik bi his...
  16. Bozüyüksporl

Mondial 125 Mh Drift - Rks Titanic 150 - Mondial 150 Vulture

Arkadaşlar inanın 1-1.5 aydır forumdan gece-gündüz çıkmıyorum.Sürekli araştırıyorum, sürekli okuyorum.Ama araştırıp okudukça sürekli fikrim değişiyo.Mesela ilk başta titanic kesin karar dedim, sonra drifte döndüm, şimdide vulture aklıma yatıyor.Sürekli git gel yaşıyorum, bir de kullanıcılarından...
  17. Bozüyüksporl

Üşenme, oku, güzel bilgiler :)

''Genel Tavsiyeler: 1. Hareket halinde ve kafanda kask varken kulağın kaşınırsa bu sorununu gözlük sapıyla gidermeye çalışma. Ya çek bir kenara adam gibi kaşı kulağını ya da bir skorsky pilotu arkadaşımın dediği gibi, kulağına niyet başka yerini kaşı. 2. Bol paçalı pantolon giyme. 100 km...
  18. Bozüyüksporl

[Denizli - MT] - [Isparta - MT]

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Bayram nedeniyle 25 Temmuz akşamı ve 26 Temmuz sabahı Isparta'dayım. 27 Temmuz - 3 Ağustos arası ise Denizli'deyim. (Motorla yolculuk değil,ailemle geliyorum.) Buralarda arkadaşım olmadığı için, gezdirecek, takılacak, muhabbet edecek, yani canı sıkılan...
  19. Bozüyüksporl

Mondial 125 Mh Drift(0)-Rks Titanic 150(2013)

Öncelikle iyi günler herkese.Forumda gezinenler, canı sıkılanlar, tecrübeli olanlar, hepinizin fikirlerine açığım.Bu iki motor arasında kaldım.Benim açımdan iki motorunda artı ve eksilerini yazıcam.Bir de anketim var. Mondial 125MH Drift : +Yaşadığım yerde bayisi var. +Rks 2.El fiyatına...
  20. Bozüyüksporl

Acil Ekipman Yardımız

Biliyorum ekipman başlığında çok konu var ama ben Bozüyük'te yaşıyorum, 3-4 güblüğüne İstanbuldayım.Motorumu şu sıralar alıcam inş.Ekipmanı ise sonradan internetten almaktansa istanbula gelmişken canlı deneyip almak istedim.Boy 1.72 Kilo 57, bütçe toplam 500(kask+mont şimdilik) .Zamanım...

Yeni mesajlar