Arama sonuçlarınız

1. hachiko

Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

Dehşet verici kaza: Motosiklet sürücüsünün bacağı koptu! Ters yöne giren motosikletin bir otomobille çarpıştığı dehşet veren kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, çarpışmanın şiddetiyle sürücünün bacağı koptu. Olay, 14 Nisan 2026 Salı günü saat 00.00.18 sıralarında meydana geldi. Ters...
  2. hachiko

Eeee Aynı Hızda Bu 5g.

4.5g iken 200mbit hızım vardı 5g oldu en ufak değişiklik olmadı..Ekranda 5g yazıyor ama.. Turkcellspor 1774999191 Sitelerin açılışı bayağı bayağı farketmiş tekrar denedim de..Önceden 1-2 saniye beklerdi artık beklemiyor..Yalnız speedtestte hız aynı gözüküyor.. Bu arada bu vodafone ne şerefsiz...
  3. hachiko

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı.

Muğla'da 50 bin TL'lik motoruna 204 bin TL'lik ceza yazılan vatandaş, motorunu yaktı." Bunalıma girdim. Nasıl ödeyeceğim ben bu cezayı? Bakmakla yükümlü olduğum bir evim var. Nasıl çıkacağım bu işin içinden?"
  4. hachiko

Dünyanın İlk Hava Yastıklı Scooterı : Yamaha Tricity 300

Yamaha Tricity 300, scooter segmentinde güvenlik anlayışını kökten değiştirebilecek bir yenilikle sahneye çıktı. Yeni model, entegre hava yastığına sahip ilk seri üretim scooter olma özelliği taşıyor. 2026 model Yamaha Tricity 300, scooter segmentinde güvenlik anlayışını kökten...
  5. hachiko

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Kötü dövmüşler ya..
  6. hachiko

Trafikte Kimseye Bulaşmayın..Beşiktaşta'ki Ölümlü Kavga..

Çoktandır bu kadar kötü görüntüleri görmemiştim.. Bu arada darbedilen adam sanırım darp öncesi birisini öldürmüş..Yakınları olay yerine gelip adamı darpetmiş..
  7. hachiko

Arkadaşlar Bu Daire Alınır mı? Anlayan var mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-fatih-caddesinde-3-plus1-satilik-daire-1297468182/detay Arkadaşlar cadde çayırova ve çevresinin çarşısı en işlek caddesi bu gölgenin statü yeri.. Yer olarak mükemmel bir yer..Fakat Daire tadilat istiyor.Bu muhitte arka sokaklarda bile 2-1...
  8. hachiko

Hastanenin Acil Servisinde Motosikletle Gezen Şahıs..

Aydın'da hastane acil servisine motosikletle giren kişi:"Hastaneyi ve güvenliklerini sevmiyorum. Canım sıkıldı girdim. Özür dilerim." Yorumlardaki yozgat videosu daha da vahim..
  9. hachiko

Yapay Zeka İle Yapılmış Şarkılar..

Tam böyle mi açıklanır bilmiyorum ama..Bunları çok seviyorum..Ve aşırı revaçta.. Mesela bu sene demet akalın irem derici özellikle sıla gibi sanatçılar şarkı çıkardı ve netd gibi kanalda olmalarına rağmen bir çoğu üç beş milyon izlenmeyi geçemedi. Oysa bazı yapay zeka ürünü şarkı 2-3 ay gibi...
  10. hachiko

Alkollü Sürücü Ters Yöne Girerek Motosiklet Sürücüsünün Ölümüne Neden Oldu..

Batman’da alkollü olduğu iddia edilen ehliyetsiz sürücü, ters yöne girerek karşıdan gelen motosikletliye çarptı. Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
  11. hachiko

Sultanbeyli'deki Ölümlü Kaza..

Az önce gezinirken gördüm.. Yayanın başına gelebilecek en kötüsü gelmiş..
  12. hachiko

Esenyurtta Uygunsuz Yolculuk Yapan Bayan Artçı.

https://www.facebook.com/reel/1272118004645023 Aga bu nedir ya..
  13. hachiko

Seviyorum Laaaan..

45e dayandı yaş.. Bu sene artık iyice cana tak etti yalnızlık.. Tabiki bu yaşa kadar birlikteliklerim oldu ama neredeyse hepsi yanlış saçma sapan sonlandı..Bu sene ama öyle inandım birisi olacak diye öyle inandım ki..Temmuz ayı sonunda ilkokuldan sıra arkadaşım olan kızla karşılaştım.. Arada...
  14. hachiko

Tuzla Yanyolda Motosiklet Kamyonete Saplandı..Maalesef Sürücü Öldü..

Akşam tuzlaya gidiyorduk. Tuzla yanyoldan şifa köprüsünü geçince..Trafik birden durdu. Yan yol çift yönli yol maalesef hatalı sollama nedeni ile burada çok kaza oluyor..Motosiklet hatalı sollamaya yapıyor ve karşı yönden gelen kamyonete saplanıyor..Maalesef sürücünün durumu çok kötü idi...
  15. hachiko

Mersin’de, benzini bittiği için motorunu iterek götüren vatandaşı polis durdurdu.

Hangi maddelerden ceza yazdı görelim bakalım..
  16. hachiko

E-Clutch teknolojili Honda CL250 Şimdi Türkiye'de ..

Scrambler tarzının öncülerinden Honda CL250, yeni vites teknolojisi E-Clutch'ın yanı sıra güncellenen donanım özellikleri ve yeni renk seçenekleriyle satışa sunuldu. 2023 yılında CL logosuyla yeni tasarımı tanıtılan model ailesi, 2025 yılı için yeni vites teknolojisi dışında mekanik...
  17. hachiko

Ehliyetsiz Yakalanan Sürücüden İlginç Savunma..

Yorumlara mı gülsem şoföre mi gülsem bilemedim :D
  18. hachiko

Elektrikli Ve 50cc Scooterlara Zorunlu Trafik Sigortası Geliyor.

Yeni düzenlemeyle elektrikli scooter’lara zorunlu trafik sigortası geliyor Mecliste kabul edilen Karayolları Trafik Kanunu kapsamında elektrikli scooter’lar için de yeni düzenlemeler bulunuyor. Düzenlemeye göre elektrikli scooter’lara zorunlu trafik sigortası...
  19. hachiko

Marmaray'daki Olay..#Mavi gömlekli..#Linç.#Sedat_peker..

Herkes gün boyu mavi gömlekliyi linç etti..Fakat son görgü tanığına göre baba kabahatli..Fakat bu darp olayını haklı kılmıyor..Sedat peder aileye 2.5 milyon tl yardımda bulunmuş..

Yeni mesajlar