- Konu Yazar
Çoktandır bu kadar kötü görüntüleri görmemiştim.. Bu arada darbedilen adam sanırım darp öncesi birisini öldürmüş..Yakınları olay yerine gelip adamı darpetmiş..
www.instagram.com
Buradaki olay sonra bambaşka çıktı. Adam bunların eşgalini biliyormuş. Hırsız soyguncu tipler. Üzerinde yüklü miktar parası varmış. Soymaya çalışıyorlar diye vurmuş. Bu şekilde geçti kayıtlara. Böyle tuhaf tuhaf Karar Haber, Eniştem Söyledi v.s. click bait siteleri lütfen okumayın.Etrafımız potansiyel katil dolu.
Kimseye bulaşmamak en iyisi.
Alt tarafı trafik hepimiz öfkeleniyoruz ama şu olaylar ve altta ki tipler aklımıza gelsin ..
![]()
Karar Haber on Instagram: "📌Trafikte tartıştığı 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan şahıs: "Ben Muhtar Hamza, benim önüme geçmeye çalıştılar. Alenen vurdum, onları. Onur duyuyorum.""
69 likes, 33 comments - kararhaber on February 8, 2026: "📌Trafikte tartıştığı 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan şahıs: "Ben Muhtar Hamza, benim önüme geçmeye çalıştılar. Alenen vurdum, onları. Onur duyuyorum."".www.instagram.com
Beşiktaş’ta iki kişi arasında araç park etme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflardan biri, diğerine silahla ateş etti.Çoktandır bu kadar kötü görüntüleri görmemiştim.. Bu arada darbedilen adam sanırım darp öncesi birisini öldürmüş..Yakınları olay yerine gelip adamı darpetmiş..
Sadece bu olay için yazmadım ben.Buradaki olay sonra bambaşka çıktı. Adam bunların eşgalini biliyormuş. Hırsız soyguncu tipler. Üzerinde yüklü miktar parası varmış. Soymaya çalışıyorlar diye vurmuş. Bu şekilde geçti kayıtlara. Böyle tuhaf tuhaf Karar Haber, Eniştem Söyledi v.s. click bait siteleri lütfen okumayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beşiktaş’ta iki kişi arasında araç park etme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflardan biri, diğerine silahla ateş etti.
Olayın ardından hayatını kaybeden kişinin yakınları da silah kullanan şüpheliyi darbetti. Kavgaya karışan 3 kişi yakalanırken, silah kullanan şüphelinin hastanedeki tedavisi sürüyor.
Yani dövülen adam basit bir trafik tartışmasının mağduru değil. Bir katil.
Kavgaya karışan 4 kişi gözaltına alındı.
Olayda silah kullanan yani dövülerek öldürülen katilin, ikamet adresine yönelik yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör ile 506 adet farklı ebatlarda fişek ele geçirildi.
Click bait ve dezenformasyon budur...
Aynen öyle abi maalesef öyle oldu.Evden çıkmayacaksın... En kesin çözüm bu.. Çıkarsan da kimseye bulaşmayacaksın..Tamam abi , kralsın abi takılacaksın...
Sonunda ya cezaevine ya mezara girme var...
Tercihim ev olur