Trafikte Kimseye Bulaşmayın..Beşiktaşta'ki Ölümlü Kavga..

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Biraz sarmal haline gelmiş bir olay sanırım ancak trafikte suç makinesi tiplerin olduğu çok aşikar bir gerçek. Çetecilik oynayıp gezen tipleri haberlerde izliyoruz malesef. Bu olaydan bağımsız olarak trafikte her tip insan olduğunu unutmadan, her karşılaştığınızın size zarar verebileceğine ve motosikletteyken kaportanın göğsünüzden fazlası olmayacağını kabul ederek kullanmanızı öneririm. Motosiklette daha savunmasısız.

Etrafımız potansiyel katil dolu.
Kimseye bulaşmamak en iyisi.
Alt tarafı trafik hepimiz öfkeleniyoruz ama şu olaylar ve altta ki tipler aklımıza gelsin ..

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Etrafımız potansiyel katil dolu.
Kimseye bulaşmamak en iyisi.
Alt tarafı trafik hepimiz öfkeleniyoruz ama şu olaylar ve altta ki tipler aklımıza gelsin ..

Buradaki olay sonra bambaşka çıktı. Adam bunların eşgalini biliyormuş. Hırsız soyguncu tipler. Üzerinde yüklü miktar parası varmış. Soymaya çalışıyorlar diye vurmuş. Bu şekilde geçti kayıtlara. Böyle tuhaf tuhaf Karar Haber, Eniştem Söyledi v.s. click bait siteleri lütfen okumayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoktandır bu kadar kötü görüntüleri görmemiştim.. Bu arada darbedilen adam sanırım darp öncesi birisini öldürmüş..Yakınları olay yerine gelip adamı darpetmiş..
Beşiktaş’ta iki kişi arasında araç park etme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflardan biri, diğerine silahla ateş etti.

Olayın ardından hayatını kaybeden kişinin yakınları da silah kullanan şüpheliyi darbetti. Kavgaya karışan 3 kişi yakalanırken, silah kullanan şüphelinin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Yani dövülen adam basit bir trafik tartışmasının mağduru değil. Bir katil.

Kavgaya karışan 4 kişi gözaltına alındı.

Olayda silah kullanan yani dövülerek öldürülen katilin, ikamet adresine yönelik yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör ile 506 adet farklı ebatlarda fişek ele geçirildi.

Click bait ve dezenformasyon budur...

Son düzenleme:
Motosikleti
Yok
Daha önce de bir kere yazdım burada, kaldırımda, yolumda dümdüz yürüyorum, arkadan herifçioğlu geliyor "küüt!" diye omzuma çarparak önüme geçiyor, sonra dönüyor arkasına pis pis bana bakıyor.

Memleket artık yaşanmaz oldu.

Buradaki olay sonra bambaşka çıktı. Adam bunların eşgalini biliyormuş. Hırsız soyguncu tipler. Üzerinde yüklü miktar parası varmış. Soymaya çalışıyorlar diye vurmuş. Bu şekilde geçti kayıtlara. Böyle tuhaf tuhaf Karar Haber, Eniştem Söyledi v.s. click bait siteleri lütfen okumayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beşiktaş’ta iki kişi arasında araç park etme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflardan biri, diğerine silahla ateş etti.

Olayın ardından hayatını kaybeden kişinin yakınları da silah kullanan şüpheliyi darbetti. Kavgaya karışan 3 kişi yakalanırken, silah kullanan şüphelinin hastanedeki tedavisi sürüyor.

Yani dövülen adam basit bir trafik tartışmasının mağduru değil. Bir katil.

Kavgaya karışan 4 kişi gözaltına alındı.

Olayda silah kullanan yani dövülerek öldürülen katilin, ikamet adresine yönelik yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör ile 506 adet farklı ebatlarda fişek ele geçirildi.

Click bait ve dezenformasyon budur...
Sadece bu olay için yazmadım ben.
Senin anlattığın gibi olup olmadığı da bilinmez adam sarhoş 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralıyor.
Ve pişman değilim ben bilmem muhtarım önüme geçemez diye kameraya gayet açık anlatıyor.
Olay belli gibi yani.
Eniştem söyledi şu haber sitesinden okudum demeye gerek yok.
Her gün böyle yüzlerce olay var.

Motosikleti
cbf 150
araç motora çarpmış gibi, motorcunun arkadaşları yada yolda gezen kekolar adama saldırmış. kasedi başa saralım sizlere hep ne demişimdir trafikte kimseyle dadaşmayın diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar