Arama sonuçlarınız

1. onurgençoğlu

Alpinestar Ades Mont ve Pantolon - Valparaiso Eldiven - Sony Kamera

Bir süreliğine bıraktığım için ekipmanlarımı satıyorum. Lütfen sahibinden.com üzerinden iletişime geçin. PANTOLON MONT ELDİVEN KAMERA
  2. onurgençoğlu

Yamaha Baydar Test Sürüşü Saçmalığı

Merhaba Geçtiğimiz günlerde yamaha sitesinde gezinirker yamaha riding academy test sürüşü başvuru sayfasını buldum. Başvurdum hemen dedim bu MT25 denen alet nasılmış diye. Tabi burada alırım motoru en az 30 dakika gezinirim diye düşünüyorum. Hemen çalışmamı bırakıp koştum gittim yamaha...
  3. onurgençoğlu

Bisikleti al, motoru ver

Başlıktanda anlasilabilecegi gibi ust seviye dag bisikletimi satip/takas edip motorsiklet almak istiyorum. Bisikletin ikinci el maddi degeri yaklasik 4bin tl dir. Ben su an 3750den veriyorum. yaklasik 2,5bin tl degerinde cup veya commuter motor ustune 3750tl yi tamamlayacak sekilde nakit...
  4. onurgençoğlu

Ulaşım amaçlı motor önerisi

Merhabalar arkadaşlar. Motor camiasına yeni yeni giriş yapıyorum. Motorlar hakkında çok çok az bilgim var. Motor süren arkadaşlarımdan tavsiyeler alıyorum, sizede sormak istedim. Sadece ve sadece ulaşım amaçlı max 2500tl olacak şekilde sıfır veya ikinci el bir motor bakıyorum. Her gün evimden...

Yeni mesajlar