Bisikleti al, motoru ver

Başlıktanda anlasilabilecegi gibi ust seviye dag bisikletimi satip/takas edip motorsiklet almak istiyorum.

Bisikletin ikinci el maddi degeri yaklasik 4bin tl dir. Ben su an 3750den veriyorum. yaklasik 2,5bin tl degerinde cup veya commuter motor ustune 3750tl yi tamamlayacak sekilde nakit ödemesi ni kabul edebilirim.

Ilan arkadasimin ustune, ona takilmayin :)
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ott-scale-40-full-xt-rockshox-191674825/detay

sahibinden den ilan koymanin yasak olup olmamasiyla ilgili bir kural okumadim. Eger farketmediysem kusura bakmayin, bilgisayara gecince duzeltirim

Son düzenleme:
merhaba onurbey, bisiklet konusunda hiç bilgi sahibi değilim ancak bisiklet sürmüşlüğümde vardır,
bu bisikleti 3750tl yapan şey nedir? normal bisikletlerden misal 200 300tl lik olanlardan ne farkı vardır?
bisiklet sahibi olarak bu konuda bir bilgilendirme yaparmısınız?

Super Moderator
Fotoda gidon carbon yazıyor :)

Ama kadrosu Carbon bir bisiklet 10.000 dolaylarında diye anımsıyorum. Bi ara merak sarmıştım sonra bu paraya 250 alınır ya diyerek boşvermiştim :)))))

merhaba onurbey, bisiklet konusunda hiç bilgi sahibi değilim ancak bisiklet sürmüşlüğümde vardır,
bu bisikleti 3750tl yapan şey nedir? normal bisikletlerden misal 200 300tl lik olanlardan ne farkı vardır?
bisiklet sahibi olarak bu konuda bir bilgilendirme yaparmısınız?

Hafif
Bisiklette gramın çok önemi oluyor.
Kaliteli amortisör
Etkin sürüş için
Kaliteli parçalar
uzun ömürlülük ve dayanınıklık için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar