Arama sonuçlarınız

1. A

Lastik/Balans-Anadolu Yakası

Arkadaşlar selamlar. Elimde 200ns için yeni ön lastik var ve değiştirmek istiyorum. İşini düzgün ve uygun fiyata yapan yer biliyor musunuz Anadolu yakasında? Sadece ön tarafta eskisini söküp yenisini takacak ve balans yapacak. Kendim girişmek istemedim bilmiyorum doğru olur mu...
  2. A

Aparatsız Biadil Ön Cam/Montaj Yardım

Arkadaşlar selam. Elimde Pulsar Biadil uzun tur camı var ama bağlantı aparatları yok. Sadece camın üzerinde 4 adet vida ve 4 adet somun var. 2 tane bağlantı demiri var ancak bu cama ait değil, uymuyor. Bir şeyler uydurabilir miyiz? Elinde aparat olan var mı? Ne tavsiye edersiniz? Yoksa satacağım...
  3. A

Dostlar Avrupa yakasında boş alan arıyoruz :(

Arkadaşlar merhabalar. Bir motosiklet grubumuz ile birlikte birine söz verdiğimiz bir videoyu çekmek istiyoruz ve bunun için İstanbul Avrupa yakasında motorlarımız ile gidip havalı havalı videolar çekebileceğimiz otopark vari müsait ve birazcık geniş bir alan arıyoruz. Bize verebileceğiniz...
  4. A

Bu sefer tavsiye edilmeyen ürünleri konuşalım mı?

Selam herkese, uzun süredir foruma uğramıyordum.Tekrar bir uğrayım dedim. Özetle bu konu başlığını genelde ne tavsiye edersiniz diye açılanların aksine ne tavsiye etmezsiniz üzerine açmak istedim. Yani kullanıp da memnun olmadığınız, abi uzak durun bundan dediğiniz ürünleri burada...
  5. A

Plastik aksam parlatma

Maltepe'de bir oto yıkamacıya eski Fiorino'muzu vermiştik. Bilirsiniz etrafında çok plastik aksam var tampondur marşpiyeldir aynalardır falan, ne sürdülerse her yeri paril paril patlamıştı ve 1-2 hafta kalıcıydı. Ellerinde bir fısfıs vardı ama bilmiyorum gitsem marka söylerler mi Motorumun mat...
  6. A

Grup sürüşünde haberleşmek için app/yöntem

Merhaba dostlar, Biz bir universite kulübü olarak arada grup sürüşü yapıyoruz ve sürüş esnasında road captan ve tail olarak telefon araması ile haberleşiyoruz. Bu haberleşmeyi 2 den fazla kişi ile de yapabilmek istiyoruz. BT kulaklıklarımız var, dcden verim alamadık. Var mı uygulama tavsiyesi...
  7. A

Zincir dişli mevzusu

Bu zincirlerin ve dişlilerin ölçüsüne göre Eminönü'nde falan makinacılardan zincir ve dişli alanlar varmış. Sağlıklı mıdır? İş görür mü deneyen var mı? Benim ns150 nin zincir bı bol bir sert hale gelmiş, değişecek dedi servis ve 535 lira fiyat çekti. Var mı önerisi olan?
  8. A

Basit bir lastik sorusu

Selam arkadaşlar, Eylül'de motoruma bir takım lastik alacağım ve moturumu mayıs gibi satılığa çıkarıp satacağım. Aradaki bu süre için anlas winter gripler dikkatimi çekti. Winter grip kışlık ve övülen bir lastik, benim kullanacağım aylarda, viraj ve fren mesafesi için verimli olur mu? Yoksa...
  9. A

Pulsar için usta önerisi ve 250cc motor mevzusu

Merhabalar, iki derdim birbiri ile ilintili olduğu için ortak konu başlığı açtım. Bajaj NS150 (2016-18500km) kullanıyorum. 3 temel sıkıntım var :( 1)BU MOTOR GAZ KESİYOR-5. VİTES 6K-7K DEVİRDE GAZ MAZ YEMİYOR, YAPRAK KIMILDAMIYOR -sinirli emoji- 2)Yağ kaçırıyor. İlk sahibi yağ kaçırdığı...
  10. A

Eğitim-Yamaha Riding Academy

Merhaba dostlar, Eğitim almak istiyorum ancak içerik olarak uygun olmasını istiyorum. TECRÜBEM •10-11 aydır 150ns ile 7500km •Suzuki'den bir eğitim İçeriği: Trafikte konumlanma Periyodik motor kontrolleri Doğru biniş iniş oturuş park etme Kavrama ve arka fren kombinasyonu ile yavaş sürerek...
  11. A

Çanta demiri-topcase-alarmli disk kilidi vs (talibim)

Arkadaşlar zam üstüne zam geliyor ürünlere. Bir umut ihtiyaçlarım elinizde varsa kendi aramızda halledebiliriz dedim. İstanbul'da oturuyorum (Maltepe) 1)Pulsar 150ns arka çanta demiri (başka marka uyuyorsa da olur) 2) 40-42-45-48 litre yani büyüklerinden topcase (120 lira civarına sıfır maxem...
  12. A

Kulak üstü kulaklık lazım

Merhaba arkadaşlar https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-t250-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1175123.html Bu ürünü kullanıyordum 8-9 aydır. Bence ses kalitesi gayet yeterli. Jakta temassızlık var şuan, tek tarafında ses gidip geliyor. Benzer fiyatlara daha donanımlı (kablosuz Bluetooth SD...
  13. A

Kışlık ekipman alternatifleri

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sanırım yine biraz uzun olacak umarım sıkılmadan okuyanlar olur :D Kış gelmeden kışa hazırlanmak istiyorum çünkü ona göre bütçemi başka ihtiyaçlarım için düzenleyeceğim.(çanta çanta demiri kilit vs.) Şimdi demeyin bu sıcak yaz aylarında bu arkadaş neyin peşinde...
  14. A

Lastik Viraj Kaydırma Üçlüsü Hk sorular

Merhaba arkadaşlar Acemi ama bilinçli bir kullanıcıyım. Motorum Pulsar 150ns üzerinde MRF marka lastikler var. Şimdiye kadar kullanırken kaydığını falan hissetmedim. Bilmiyorum virajlara yavaş girip az yatırdığımdan mı sakin kullandığımdan mı. Ama insanların sürekli o lastikler naylon...
  15. A

Uzun yolda 150ns ile devir hız rota

Herkese güvenli sürüşler. Biraz uzun bir konu olacak ama her şeyi bir defada sormak istedim. Umarım sabırlı ve bilgili arkadaşlar abiler ablalar bilgilerini paylaşırlar. :) Ağustos sonu bir uzun yol planım var ancak kafamdaki soru işaretleri itibariyle hala cesaret edip de tamam ben bu işi...
  16. A

Çizik, sürtük kapatma ve küçük bir taşıma sorusu

Merhaba arkadaşlar güvenli sürüşler 2. el almıştım motorumu önceki sahibinden böyle iki küçük hediyem var. Bunları nasıl kapatabilirim kolayca ? Mat ruj veya oje sırıtır mı, iş görür mü? Başka tavsiye edeceğiniz yöntem var mı ? 2. konu ise, hafta sonu İstanbul'dan bodruma gideceğiz yaz...
  17. A

Yazlık Mont tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Araştırıp okuduğum bütün konular eskide kalmış. Ürünler satıştan kalkmış yenileri gelmiş. Dolar fırlamış 300 liralık mont 1000 lira olmuş... Ve ben harçlıklarını biriktirip her şeyini kendi alan bir öğrenci olarak mont aldıktan sonra keşke diğerini alsaydım demek istemiyorum...
  18. A

S Beden Korumalı Mont Lazım. (İstanbul)

Merhabalar arkadaşlar. Kısıtlı bütçe ile bir çok ihtiyacımı tamamladım ancak mont eksik kaldı. 450 TL'ye kadar bütçem var. Yazlık S beden korumalı revit vb. markalardan montlarınıza talibim. 0 mont almak istemedim çünkü bu bütçeye ancak andes falan gösteriyorlar ancak ben kendimi daha güvende...
  19. A

Pulsar 150 ns marş akü stop ortak sorun(zor durumdayım)

Merhaba dostlar ilk olarak herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum. Kendimi iyi ifade edebilmek adına ikiye ayırdım gönderimi: Hikayem Yüksek ilgi ve heves sonucu ben de bir motosiklet alma kararı ile yaklaşık 6 ay bu forumu ve youtube kanallarını gezerek bir motorcu arkadaşımın...

Yeni mesajlar