Arama sonuçlarınız

1. F

Scooter motor devir kesiciye neden erken girer ?

Kolay gelsin herkese, şimdi şöyle bir sıkıntı çıktı son zamanlara doğru dylan 150 de. malum güçlü motor, önceden gazı açıp düz bir yolda kadranın sonunu görmem çok rahat şekilde gerçekleşiyordu ama geçen hafta kemer yolunda geziye giderken biraz deneyelim diye gazladım. Motor 125-127 arasında...
  2. F

J-Costa mı ? Polini mi ?

Öncelikle herkesin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun :) Bildiğiniz üzere scooter üzerine modifiye, performans için bir çok marka bulunuyor. (Malossi, Polini, J costa, PM Tuning, DR Pulley vs vs ) Dylan 150 için uzun zamandır bir performans eksikliği hissediyordum. Geçen gün arkadaşımın...
  3. F

Temiz motor nasıl anlaşılır ?

Selamun aleyküm hayırlı günler arkadaşlar, büyük makinanın yanına şehir içinde gidip gelmelik dolaşmalık ybr 125 esd'm vardı. Ancak gerek yer sorunu ( sele altı bagaj) gerek vites konusunda ışıklarda dur kalk yaptıkça uğraşmamdan dolayı motorumu satmayı düşünüyordum 1-2 haftadır. Bugün kaporamı...
  4. F

Ybr 125 satılık orjinal karbüratör 2012

Kendi motorumdan söktüğüm 2012 model orjinal karbüratörü ihtiyaçlarımdan dolayı satmak istiyorum. Orjinal yamaha bayisini arayıp sordum verdikleri fiyat 450 TL oldu. Ben 350 TL ye bırakıcam. Hatasızdır, çizik kırık dökük bilmem ne kesinlikle yoktur. Antalya içine elden teslim edebilirim. 0...
  5. F

En yenisinden Ye-Be-Re :)

Selamlar arkadaşlar, 2012 model esd sahibiyim. Geçen internette dolaşırken şu resim gözüme çarptı; Ve dedim ki, hadi bakalım :queen: Fikirlerinizi alabilir miyim ?
  6. F

Orjinal 2012 YBR karbüratörü. (Enjeksiyonlusundan )

Kendi motorumdan çıkmadır, kendim düz karbüratör taktım. Gaz telleri takozu boruları falanda durmaktadır isteğe göre onlarıda gönderebilirim. Fiyatı 300 tl
  7. F

Ön düzen yamuldu ? Ybr125

Merhabalar arkadaşlar, geçen gün ufak çapta bi kaza geçirdim motorumla. Ertesi gün sanaayi yolunu tuttum tabi :) ön çamurluk, arka çamurluk, ön sağ sinyal kırıldı ve ön düzen yamuk duruyordu. Gidon düz durduğunda lastik sola doğru yamuk duruyor. Lastik düz durduğunda gidon sağa doğru yamuk...
  8. F

Dereceli Eksantrik ?

Bir arkadaşım ybr sine dereceli eksantrik ve 150 cc piston taktı. Ayrıca üst kapağı kestirdi ve piston üzerinden biraz aldırdı. Bunların motora bi zararı olur mu acaba biliyor musunuz ? @ Motor 170 e kadar geliyor tek kişi.
  9. F

Ybr 125 esd 2012 model satılık parçaları.

Orjinal enjeksiyonlu karbüratör (bağlantı aparatları gaz telleri durmakta) satılık. Ayrıca orjinal 125 cc piston ve takımı da satılık
  10. F

Ybr 125 150 cc ye çevirdim.

Merhabalar arkadaşlar, elimde ybr 125 2012 model motosikletimin çıkma orjinal karbüratörü (enjeksiyonlu) ve 125 cc orjinal pistonu var ve satılık. İlgilenmek isteyen arkadaşlar öm atabilir veya 0 553 214 50 85 numarasından ulaşabilir Antalyada oturuyorum. Düz karbüratör taktım ve 150cc yaptım...
  11. F

Ybr 125 2012 Karbüratör değişimi ? Rodaj konusu ?

İyi günler arkadaşlar 2 gün önce 0 ybr aldım gerek benzin tüketimi gerek kullanım kolaylığı gerek şehir içi trafiğe takılmadan seri ve rahat konforlu bir motor olduğu için Motordan gayet memnunum ama şu yarı enjeksiyon meselesi nedir çözemedim gitti. Sabahları çalışırken (sanırım bundan dolayı)...
  12. F

Ybr 125 Esd Yarı Enjeksiyonlu Karbüratör değiştirme ?

İyi akşamlar arkadaşlar, 2 gün önce 0 ybr aldım gerek benzin tüketimi gerek kullanım kolaylığı gerek şehir içi trafiğe takılmadan seri ve rahat konforlu bir motor olduğu için Motordan gayet memnunum ama şu yarı enjeksiyon meselesi nedir çözemedim gitti. Sabahları çalışırken (sanırım bundan...
  13. F

Performans Arttırma, Scooter.

Selamlar öncelikle, arkadaşlar benim bi arkadaşımın Honda Dylan 150 motorsikleti var, motor 110-115 'de kalıyor . Motora biraz daha performans katmak için - hızını arttırmak için neler yapılabilir acaba? Benim aklımda şunlar var...
  14. F

150 CC Scooter parça değiştirip performans arttırma ?

Selamlar öncelikle, arkadaşlar benim bi arkadaşımın Honda Dylan 150 motorsikleti var, motor 110-115 'de kalıyor . Motora biraz daha performans katmak için - hızını arttırmak için neler yapılabilir acaba? Benim aklımda şunlar var...
  15. F

AsyaMotor AS150T Shark için modifiye önerileriniz ?

Merhabalar, arkadaşlar geçenlerde karne hediyesi misali bana sormadan AS150T-SHARK modeli bir motorsiklet almış babam yukarıdaki resimdekinden. :cherry: Yanlız şöyle birşey var, antalya merkezde oturuyoruz ve lisede öğrenci olduğum için böyle bir motorla takılmak istemiyorum. Neden diye...
  16. F

AsyaMotor AS150T Shark için modifiye önerileriniz ?

Merhabalar, arkadaşlar geçenlerde karne hediyesi misali bana sormadan AS150T-SHARK modeli bir motorsiklet almış babam yukarıdaki resimdekinden. :cherry: Yanlız şöyle birşey var, antalya merkezde oturuyoruz ve lisede öğrenci olduğum için böyle bir motorla takılmak istemiyorum. Neden diye...

Yeni mesajlar