bu yuvarlak far eski ybr lere mi ait.yoksa başka markanın mı.bende 2011 esd me yuvarlak far takmak istiyorum. bilgi verirmisin.ayrıca motorun çok şık olmuş....güle güle bin
Hayırlı uğurlu olsun. Aynayı fotoğraf için çıkardınız değil mi?
Yoksa sizde biliyorsunuz ki, aynasız motosiklet sürmek çok tehlikelidir.
Çok teşekkür ederim, orjinal ybr farı eski kasalardan çıkardım. Yalnız bizim kafa grenajının demirlerine bu yuvarlak far takılmıyor, resimlerde gördüğünüz gibi gri demirlere (farların bağlandığı) 40 tl para ödedim. 40 da far, 80 TL ye geldi bana.
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:37 ----------
Trafikte böyle seyretmiyorum merak etmeyin![]()
Parasını havale ile ödeyince titriyormuş...Kardeşim bu yeni model ybre lerde 70 geçtinmi titriyomuş diolar doğrum titreme var mı motorda ? çok merak ediyorum bende bi ybr alıcam
Aynasız motor feriştah olsa sürücüsünü yansıtmaktan öteye geçmez.
Ayna olunca motor yatmıyormuş virajlarda
Apaçi terminelojisi böyle diyor:thumleft:
Öncelikle motorunuz çok güzel maşallah.. Allah kaza beladan uzak tutsun ikinizide..
dostum birşey yaparmısın benim için? Taktırdıgın farın capını ölçüp benimle paylaşabilirmisin? Aklımda GT650 için çift ön far projem var.. Uygun büyüklükte yuvarlak far bulmam lazım.. teşekkürler..
kürşat abi istediğin fara göre çok geniş onlar , onlardan olmaz malesef, bende cg için düşünüyorum ama bulamazsam kendim yapcam artık![]()