En yenisinden Ye-Be-Re :)

Selamlar arkadaşlar, 2012 model esd sahibiyim.
Geçen internette dolaşırken şu resim gözüme çarptı;
2013-Yamaha-YBR-125-EU-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-Spirit-Studio-001.jpg

Ve dedim ki, hadi bakalım :queen:

image1364155597240043.jpg

image1364155452617704.jpg

image1364155431937861.jpg

image1364155778886005.jpg

Fikirlerinizi alabilir miyim ?

Hayırlı uğurlu olsun. Aynayı fotoğraf için çıkardınız değil mi?
Yoksa sizde biliyorsunuz ki, aynasız motosiklet sürmek çok tehlikelidir.

bu yuvarlak far eski ybr lere mi ait.yoksa başka markanın mı.bende 2011 esd me yuvarlak far takmak istiyorum. bilgi verirmisin.ayrıca motorun çok şık olmuş....güle güle bin

bu yuvarlak far eski ybr lere mi ait.yoksa başka markanın mı.bende 2011 esd me yuvarlak far takmak istiyorum. bilgi verirmisin.ayrıca motorun çok şık olmuş....güle güle bin

Çok teşekkür ederim, orjinal ybr farı eski kasalardan çıkardım. Yalnız bizim kafa grenajının demirlerine bu yuvarlak far takılmıyor, resimlerde gördüğünüz gibi gri demirlere (farların bağlandığı) 40 tl para ödedim. 40 da far, 80 TL ye geldi bana.

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

Hayırlı uğurlu olsun. Aynayı fotoğraf için çıkardınız değil mi?
Yoksa sizde biliyorsunuz ki, aynasız motosiklet sürmek çok tehlikelidir.

Trafikte böyle seyretmiyorum merak etmeyin :)

Çok teşekkür ederim, orjinal ybr farı eski kasalardan çıkardım. Yalnız bizim kafa grenajının demirlerine bu yuvarlak far takılmıyor, resimlerde gördüğünüz gibi gri demirlere (farların bağlandığı) 40 tl para ödedim. 40 da far, 80 TL ye geldi bana.

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

Trafikte böyle seyretmiyorum merak etmeyin :)

Öncelikle motorunuz çok güzel maşallah.. Allah kaza beladan uzak tutsun ikinizide..

dostum birşey yaparmısın benim için? Taktırdıgın farın capını ölçüp benimle paylaşabilirmisin? Aklımda GT650 için çift ön far projem var.. Uygun büyüklükte yuvarlak far bulmam lazım.. teşekkürler..

Güzel olmuş ta bir önerim daha var eğer fara düz cam takılırsa birde çerçeveye siyah boya olursa süper olur avrupa ybrden farkı kalmaz.

Kardeşim bu yeni model ybre lerde 70 geçtinmi titriyomuş diolar doğrum titreme var mı motorda ? çok merak ediyorum bende bi ybr alıcam

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kardeşim bu yeni model ybre lerde 70 geçtinmi titriyomuş diolar doğrum titreme var mı motorda ? çok merak ediyorum bende bi ybr alıcam
Parasını havale ile ödeyince titriyormuş...
Nöbet geçiriyormuş...:queen:

Ayrıca ne zaman aldın da aynaları ve arka çamurluğu söktün...
Yoksa fabrikadan o şekilde mi istedin...
Nasılsa gereksiz diyip... :pr:

Motora bişey diyemeyeceğim...
Ama sana söylenecek çok söz var....
Ama sana da bişey demeyeceğim...
bıktık sizin gibi motora binenlerden... :bounce:

aynasız binmiyondur heralde :) güzel motor allah kaza bela göstermesin kendin mi çevirdin yuvarlak fara yoksa eski sanayide felan mı yaptırdın ? fotoğraflardan çıkaramadım dedeman tarafı felan mı ?

Ülen demek bu Moto GP,SBK vs.vs. yarışçıları hep apaçi imiş yahu:queen:

Öncelikle motorunuz çok güzel maşallah.. Allah kaza beladan uzak tutsun ikinizide..

dostum birşey yaparmısın benim için? Taktırdıgın farın capını ölçüp benimle paylaşabilirmisin? Aklımda GT650 için çift ön far projem var.. Uygun büyüklükte yuvarlak far bulmam lazım.. teşekkürler..

kürşat abi istediğin fara göre çok geniş onlar , onlardan olmaz malesef, bende cg için düşünüyorum ama bulamazsam kendim yapcam artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar