Arama sonuçlarınız

1. H

Honda fizy satıp 0 mondial drift,mondial vulture veya bajaj boxer almak mantıklı mı ?

2-3 Ay önce birçok kişinin tavsiye ve fikirlerine uyarak 2. el honda fizy 125 scooter aldım . Çok olmasada bir miktar tecrübe edindim farklı yollarda kendimi deneme fırsatı buldum ama gönlüm hep vitesli bir motosikletten yana . Yaz aylarıda yaklaşmışken elimdekini satıp vitesli almak istiyorum ...
  2. H

Motoru sürerken güvensizlik hissi

Yaklaşık 2 ay önce honda fizy scooter aldım . 1-2 kere karlı buzlu yollarda gidip çok yavaş hızlarda hafif yan yattım özellikle bu olaylardan sonra bazı korkularım oluştu galiba . Biraz çukurlu taşlı yollara girince sanki motorun tekerleri yan yatıp altımdan kayacakmış gibi his var aynı zamanda...
  3. H

Aldığım bu kask iyi mi ?

Dün ulustan bu kaskı aldım 130 liraya sizce iyi mi yoksa yenisini almam mı lazım ?
  4. H

Yeni scooter aldım honda fizy sorularım var

Vitesli ve scooter arasında çok git geller yaşadıktan sonra trafikteki yerimi anlamak amaçlı aileminde baskılarıyla scooter aldım . Temiz ve uygun fiyatlı Honda fizy bulunca aldım . Yavaş yavaş birşeyleri öğreniyorum zamanı gelince artık maddi durum ve keyfime göre scooter veya vitesli ile...
  5. H

Ankara moto pazarları nerede ?

İnternette bir araştırma yaptım ama net cevaplar göremedim o yüzden bilen kişilere burdan sormak istiyorum . Genellikle 2. el 0 motorların satıldığı belli bölgeler vardır ankaranın neresinde bulunuyor böyle bir yer ? Birkaç mağazanın olduğu yer tek bir bayi olarak değil . Bütçem çinli motorlara...
  6. H

Yeni başlayan biri için seçeneklerden hangisi uygun olur ?

Kendim hakkında kısa bir bilgi vereyim 1,70 boyum var daha önce benzinli motora hiç binmedim (sürücü kursu hariç) . Ancak trafikteki yerimi biliyorum uzun bir süre elektrikli motor kullanmıştım. Chopper tarzı motor düşünüyordum ama bütçem dahilindekilerin çokta garanti bir seçim olmadığını...

Yeni mesajlar