Arama sonuçlarınız

1. yasin.

r25 devir bozukluluğu

öncelikle iyi forumlar arkadaslar konuma gelecek olursam motor ısındıgında zorlandıgında genellikle karsıma gelen ama herzaman olabilen bi olay mesela motorla gidiyorum birden durdum devir sabit degil sürekli oynama yapıyo bunu fark ettikten sonra giderken debriyaja basarak kontrol edeyim dedim...
  2. yasin.

ceket konusu kararsız kaldım sizce hangisi ?

Öncelikle herkese merhaba :) arkadaslar bütcem cok yok maksat bu kısı gecirmek boşa para verme üstüne koy 600 700 tl ye sunu al falan diyecekseniz yorum yazmayın lütfen koyamadıgım icin F/P ürünü aradıgım iciz sizlere danısıyorum benden daha bilgilisiniz cogunuz yani azcık yardımcı olursanız...
  3. yasin.

gidon seklini degistirmek ? yardım lütfen

arkadaslar bizde bitane mondial z one 180 var gidonunu degistirmek istiyoruz ve gidonu tek gidon cross tarzı 22 mm gidon takmak istiyoruz fakat kelepcede ceviriciyi takıcak yer yok bunu nasıl yapıcaz kelepceyimi degistiricez yoksa oraya 4 uygun delik mi acıcaz bi yardımcı olursanız cok cok iyi...
  4. yasin.

sava lastik temin sorunu ve bilgi

öncelikle herkese iyi bayramlar arkadaslar. sava lastik almayı dusunuyorum ama hangisini alacagımı bilemiyorum ve nerden temin edecegim hangi siteye baktıysam tükendi yazıyor yakınlarda bayii si varmı istesem getirtirmi onuda bilmiyorum ön 90 90 17 arka 110 80 17 ebatlarım var motorun mc 18...
  5. yasin.

zincir ? grade 100 ?

merhaba arkadaslar abusa gidip 450 tl vermek zoruma gidiyo bende biraz arastırma yaptım bir cok kişi grade 100 tersane zinciri öneriyor yale marka da kilit öneriyorlar siz bu konuda neler düsünüyorsunuz ve istanbul avrupa yakasından nerden temin edebilirim iyi forumlar:cat:
  6. yasin.

hangi lastik ? :/ z one 180

arkadaslar carsamba günü siparisini verdigim z one 180 bugun bayii ye ulasmıs işlemler carsambaya kadar biter dediler ilk motorum bu arada :D her neyse ekipman ve lastigin onemini az cok biliyorum bu yüzden ekipman ve lastik arastırmalarına basladım 3 5 ekipman kafamda olustu fakat lastik konusu...

Yeni mesajlar