Arama sonuçlarınız

1. E

Bartın Merkez'den selamlar

Merhabalar, 2015 yılında ehliyetimi aldım ve o yıldan beri CBF 150 kullanıyorum. Tüm motorcuları şehrime beklerim Şimdiye kadar şehir dışı olarak Zonguldak ve Karabük'e çıktım fakat ilerleyen zamanlarda bu veya başka motorlarla turlarım v e yurt dışı seyahatlerim olacak nasipse. [/url][/IMG]
  2. E

Bartın-Yenice-Karabük gezimden anılar

Bu ay başında yapmış olduğum gezimi şimdi paylaşma imkanı bulabildim. 2011 model CBF 150 kullanıyorum. Bartın'dan 8 Agustos'ta çıktım. Bilerek farklı bir rota görmek istedim ve Kozcağız beldesinin içinden Hasankadı Beldesi'ne ulaştım. Kozcağız-Hasankadı yolu bol virajlı, yokuşlu, tek şeritli...
  3. E

Benelli trk251 hakkında yorumlarınız nelerdir?

Bu motorun tipini beğendim. Kullananlar veya bilgi sahibi olanlar varsa görüşlerini beklerim. Yakıt tüketimi önemli bir konu. Turlar için mantıklı geldi.
  4. E

CBF'den yeni motora geçme tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar nasipse Şubat ayı gibi öğretmen olarak atanacağım. Şimdiki parayla 30 bin, yılbaşından sonraki zamla 40-45 bin bandında ücret alacağım. 10 yıla yakın zamandır CBF 150 kullanıyorum. Pulsar, Rks, KTM gibi markaların modellerine hep baktım şimdiye kadar eğlencesine. Fazla masrafı...
  5. E

Mondial rx3i evo hakkında düşünceleriniz neler?

Merhaba arkadaşlar ikinci elden bu motor alınır mı uygun km de? Turlar için iyi midir?
  6. E

Kuba TK03 motor alınır mı?

Şehir içi sürüşler için ve ara sıra şehirlerarası tur için sizce bu motor uygun mu? Yakıt tüketimi fazla olmaz diye düşünüyorum.
  7. E

CBF 150 ile uzun yol yapmak nasıldır?

Ağustos ayında uzun yol denilebilecek 600 km yolculuk yapmayı planlıyorum. Bartın-Ankara dönüşte Ankara-Bolu-Bartın. Otobüsle 4 saat civarında sürüyor, ben 5 saatte varırım hiç durmasam fazla basmıyor şu anki durumda. İlk defa bu kadar uzun yola çıkacağım. Daha önce çıkanlardan yorumları...
  8. E

CBF 150 motorum sizce nasıl yakıt tüketiyor?

Merhaba arkadaşlar, 2011 model 65000 km de olan motorumun yılın başında silindir piston takımı değişti. Hesaplamalarıma göre 55-60 kuruş bandında yakıyor. Sabit bir markadan almıyorum ama Petrol Ofisi'nden çok aldım. Sizce tüketimi nasıl?
  9. E

Benelli 125S hakkında düşünceleriniz

Benelli 125S kullananlar ve bilgisi olanlardan yorum bekliyorum. En fazla kaç basar, ne kadar yakar? CBF 150'den ona geçmem mantıklı olur mu?
  10. E

RKS TNT202 hakkında sorularım

Bu motor maximum kaç basıyor? Uzun yolda sürüşe uygun mu? 500 km örneğin Yakıt tüketimi nasıldır?
  11. E

Motorla K. Kıbrıs' a giden var mı?

Merhaba arkadaşlar, CBF 150 ile Mersin' den feribotla Kıbrıs' a geçmek istiyorum. Daha önce giden veya bilgi sahibi olanlar hangi belgeler lazım, nelere dikkat etmek gerekiyor bilgi verireniz sevinirim. 1 haftalık Kıbrıs gezisi düşüncem var.

Yeni mesajlar