CBF'den yeni motora geçme tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar nasipse Şubat ayı gibi öğretmen olarak atanacağım. Şimdiki parayla 30 bin, yılbaşından sonraki zamla 40-45 bin bandında ücret alacağım. 10 yıla yakın zamandır CBF 150 kullanıyorum. Pulsar, Rks, KTM gibi markaların modellerine hep baktım şimdiye kadar eğlencesine. Fazla masrafı olmayan bir insanım. Bana 100-150 k piyasası olan bir motor önerebilir misiniz şehirler arası turları çok yapacağım ona göre bir motor almak isterim.

Merhaba arkadaşlar nasipse Şubat ayı gibi öğretmen olarak atanacağım. Şimdiki parayla 30 bin, yılbaşından sonraki zamla 40-45 bin bandında ücret alacağım. 10 yıla yakın zamandır CBF 150 kullanıyorum. Pulsar, Rks, KTM gibi markaların modellerine hep baktım şimdiye kadar eğlencesine. Fazla masrafı olmayan bir insanım. Bana 100-150 k piyasası olan bir motor önerebilir misiniz şehirler arası turları çok yapacağım ona göre bir motor almak isterim.

Saygideger meslektasim,

ben olsam odeyebilecegim maks kredi taksitini hesaplayip alabilecegim en guzel motoru alirdim.

Bugun aldin aldin, 1 sene sonra muhtemelen ayni motora gucun yetmeyecek.

Motosiklet işi, gönül işi.

Ben motosiklet almak istiyorum, hadi bana motosiklet alalım şeklinde olmaz. Kendi ölçüp biçmeni, kendin yapacaksın.

Al benden tavsiye

Şekil istiyorsan; Suzuki GSX R 125

Dağ taş hoplarım, her yola giderim dersen; Hero Xpulse 200

Yok tarz takılacağım dersen; Yuki funrider 125

Motosiklet işi, gönül işi.

Ben motosiklet almak istiyorum, hadi bana motosiklet alalım şeklinde olmaz. Kendi ölçüp biçmeni, kendin yapacaksın.

Al benden tavsiye

Şekil istiyorsan; Suzuki GSX R 125

Dağ taş hoplarım, her yola giderim dersen; Hero Xpulse 200

Yok tarz takılacağım dersen; Yuki funrider 125

Zaten sadece tavsiye istedim. Birçok modeli biliyorum ama fiyat ve performansına göre yardım istedim. Şekile çok önem veririm, Suzuki mantıklı.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Zaten sadece tavsiye istedim. Birçok modeli biliyorum ama fiyat ve performansına göre yardım istedim. Şekile çok önem veririm, Suzuki mantıklı.

10 yıl CBF 150 den sonra Suzuki Gsxr 125 adamı ağlatır.
Trafikte kenara çekip kaldırıma oturup ben ne yaptım dedirtir.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bütçeniz (biraz da borçlanarak) sanki bir sıfır tur paketli Dominar 400 UG'ye yetiyor gibi. Şehirler arası tur denildiği için (yuvarlak hesap) 400cc'den de aşağı bir şey düşünmemek lazım sanki... Arkasına bir çanta, yan demirlerine de sağlı sollu heybeler ile 110 - 120 süratlerde gayet güzel kontorlu seyahat / tur yapılır.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
100k - 150 k arasında fikir isteyen genç bir kardeşimize siz ne önerirsiniz? :)

Yaşıyla ve bütçesiyle ilgili bir fikir belirtmedim.
10 yıl boyunca konforun dibini yaşamış birinin racing bir motorla yapamamayacağını izah etmeye çalışmıştım.
(Bu haltı kendim yediğim için biliyorum)
100-150k arasında fikir belirtebileceğim bir motosiklet yok malesef.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
foreverlight'a katılıyorum ama İnazuma'nun düz değil de "F" kasasını almanız uzun yol için daha doğru bir tercih olacaktır. Dominar daha kuvvetli ve atak bir motor, Dominar'ın tur paketli hali de işinizi görür. Bütçeyi 200'e çıkarma şansınız varsa eski ama daha kuvvetli makineler önerilebilir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700

Dominar 400 kullanıcısı olarak çok önermem. Size önerim vstrom 250 olabilir. 200 civarına temizleri bulunabiliyor. Dominardan daha sorunsuz olur.

Bütçeniz (biraz da borçlanarak) sanki bir sıfır tur paketli Dominar 400 UG'ye yetiyor gibi. Şehirler arası tur denildiği için (yuvarlak hesap) 400cc'den de aşağı bir şey düşünmemek lazım sanki... Arkasına bir çanta, yan demirlerine de sağlı sollu heybeler ile 110 - 120 süratlerde gayet güzel kontorlu seyahat / tur yapılır.

Tam beni anlatmışsınız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

foreverlight'a katılıyorum ama İnazuma'nun düz değil de "F" kasasını almanız uzun yol için daha doğru bir tercih olacaktır. Dominar daha kuvvetli ve atak bir motor, Dominar'ın tur paketli hali de işinizi görür. Bütçeyi 200'e çıkarma şansınız varsa eski ama daha kuvvetli makineler önerilebilir.

[url]https://i.hizliresim.com/1o94uyw.jpg[/url]

200'de olur katılım bankası yoluyla düşünüyorum 48 ay olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar