Arama sonuçlarınız

1. patrickbateman

Kask Önerisi

20-25 bin bandında sağlam diyebileceğiniz kask öneriniz var mı? Pek tecrübem yok, aklımda AGV K6 var, incelemeye gittim, rahat ve sağlam geldi bana açıkçası. Scorpion'un bir modeli vardı, unuttum, 22 bin bandında, onu da denedim, o da iyi gibiydi. Güneş vizörü ve yanında ekstra hafif siyah vizör...
  2. patrickbateman

Atlas 4.0 Almaya Değermi?

Yurtdışından getirmeyi düşünüyorum ortalama 16 17 bandına denk geliyor hoşuma gitti carbon olan siyah modeli çok güzel duruyor, ama bir yandan agv k6 var aklımda kararsız kaldım sizin fikriniz nedir?
  3. patrickbateman

Direksiyon Sınavına Girmezsem

Merhaba arkadaşlar ilk direksiyon sınavı ücreti 1350 Tl, ben tam motorda kendimi geliştirmediğim için sınava gidersem kalıcam yüksek ihtimalle, ücreti yatırmayıp 2 sınava girersem 4000 TLmi öderim, yoksa gidip katılmakmı daha mantıklı.
  4. patrickbateman

Yazlık Eldiven

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, motora yeni başlamış biriyim o yüzden ekipmanlar konusunda çok bir fikrim yok, yavaştan ekipman alıyorum yazlık eldiven için ne önerirsiniz. 2 2.5 bin bandında olursa güzel olur. Bunu gördüm hoşuma gitti sizin varmı öneriniz yada bu eldiven nasıldır...
  5. patrickbateman

Ehliyet Sınavı İçin Tavsiye

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, daha önce sınava girdim fakat geçemedim işten dolayı pek çalışamadım yoğun olduğum için bu sefer biraz daha dikkatli olmak istiyorum, verebileceğiniz öneri var mıdır çalışmak için?

Yeni mesajlar