Ehliyet Sınavı İçin Tavsiye

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, daha önce sınava girdim fakat geçemedim işten dolayı pek çalışamadım yoğun olduğum için bu sefer biraz daha dikkatli olmak istiyorum, verebileceğiniz öneri var mıdır çalışmak için?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, daha önce sınava girdim fakat geçemedim işten dolayı pek çalışamadım yoğun olduğum için bu sefer biraz daha dikkatli olmak istiyorum, verebileceğiniz öneri var mıdır çalışmak için?
hocam direksiyon mu yazılı mı? keşke belirtseydiniz.

Sınavdan mı kaldın parkurdan mı 8den mi neyden kaldığını belirtmeden tavsiye istiyorsun , kalman doğru bir durum olmuş :D

Derdini anlatana kadar biraz daha kalman hem senin hem vatandaş için iyidir problem yok.
Sınavdan mı kaldın parkurdan mı 8den mi neyden kaldığını belirtmeden tavsiye istiyorsun , kalman doğru bir durum olmuş :D
sınavdan kalması kötü, neden kaldığını bilmemesi daha da kötü.
hocam direksiyon mu yazılı mı? keşke belirtseydiniz.
Neden kaldığını bilmediğimize göre verebileceğimiz tek tavsiye: Sınavı Geç.
Yok yazılı sınav arkadaşlar bir sakin olun :D, pek çalışmadım ondan dolayı maalesef vaktim pek olmuyor.

Yok yazılı sınav arkadaşlar bir sakin olun :D, pek çalışmadım ondan dolayı maalesef vaktim pek olmuyor.
youtube'da testleri çözen bir sürü kanal var hocam bul birini izle boş oldukça, ben video izleyip sonra kendi başıma test yapıp kaç puan alıyorum diye bakıyordum. +90 alana kadar sen video izleyip test çöz sonra zaten geçersin, verebileceğim tek öneri daha çok çalışmak :D test zaten ve ne çıkacağı az çok belli.

tek tavsiyem teorik ve pratik olarak hazir olmadan sadece gecebilecek kadar calisip ehliyet alma. Pratik konular seni yolda kalinca neler yapabilecegin konusunda da, trafik kurallari konusunda da gelistirir. Ben motorun parcalarini ogrenmek icin 4-5 ay bana yakin bir tamircide calistim, keske hayat kavgam olmasa da 3-5 sene calissam, hatta kalan omrumde bu isi yapsam. mekanik bilgi hayat kurtarir. sana kolayliklar simdiden,

geçmiş dönem sorularını çöz online sınavları çöz. geçersin.

şöyle düşün türkçe bilmeyen dayılar bu sınavı geçip tır şoförü oluyor :D

geçmiş dönem sorularını çöz online sınavları çöz. geçersin.

şöyle düşün türkçe bilmeyen dayılar bu sınavı geçip tır şoförü oluyor :D
Aslında bu ehliyet sınavını lise bitirmiş herhangi biri hiç çalışmadan sadece biraz sağduyu ile çözebilir, öyle çok ileri seviyede termodinamik soruları değiller sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar