Arama sonuçlarınız

1. A

honda1000cc - 600cc fiyat farkı 2200$ yurtdışında, ülkemizde ki fark 4523$

hondanın türkiyede ki ve yurtdışında ki fiyatlarını merak ettim, bu kadar fark sadece vergi ile filan açıklanamaz gibi geliyor, sonuç olarak öyle ya da böyle kazık yiyoruz, aslında suzuki bakıyordum, ondada durum aynı ve yurt dışında ki bir motorsiklet ile ülkemizde ki aynı modelin...
  2. A

küçük cc den büyük cc ye geçebilirsin testi yapılsa nasıl yapılır sizce ?

Aldım 125cc İyi kötü biniyorumda Hadi diyelim ki binlerce kilometre yolda yaptım Ne tür bir test yapılır ki ya evet sen daha üst cc için hazırsın denilebilir ?
  3. A

Bu Site İçin Teşekkürler

İnsanın yeni bir şeylere başlaması hele bilinçli şekilde başlaması çok zor oluyor . Motorsiklet gerçekten zevkli bir araç , ancak insan olayın büyüsüne kapılıp bu aracın tehlikelerini pek kavrayamıyor , insanların böyle bir ortamda tecrübelerini paylaşmaları , uyarılarda bulunmaları ...
  4. A

Havacılıkta Kullanılan Dikkat Oyunu (herkes hızlı olabilir mi?)

Genelde birçok kişi süratli motorsiklet kullanabileceğini düşünüyor , bu aşağıda ki oyun / ya da test hız arttıkça işlerin ne kadar farklı olacağının bir küçük göstergesi bence , hoşuma gitti paylaşmak istedim :) Bu oyun pilotların dikkat seviyesini ölçmede kullanılıyormuş.Sadece mouse...

Yeni mesajlar