Havacılıkta Kullanılan Dikkat Oyunu (herkes hızlı olabilir mi?)

Genelde birçok kişi süratli motorsiklet kullanabileceğini düşünüyor , bu aşağıda ki oyun / ya da test hız arttıkça işlerin ne kadar farklı olacağının bir küçük göstergesi bence , hoşuma gitti paylaşmak istedim :)

Bu oyun pilotların dikkat seviyesini ölçmede kullanılıyormuş.Sadece mouse kullanarak ortadaki kırmızı renkli kareyi hareket ettiriyorsunuz, mavi dikdörtgenlere ve kenarlara çarpmamaya çalışıyorsunuz.Pilotlar 2 dakika yapabiliyorlarmış bakalım siz ne kadar yapacaksınız.

http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html

Daha öncede verilmişti bu ama yinede sağol hatırlattığın için:cat:

Geçen seferdede yırtınmıştım ama becerememiştim gerçi oldum olası dikkatsiz bi insan olmuşumdur zaten:pr:

bilmiyordum sileyim mi sence ?

Silemezsin artık çok geç ancak modlardan birine sölicende o silcek:cat:

Kalsın ya boşver bi sürü ıvır zıvır boş topicden daha dolu bişey mutlaka daha önce görmeyen bi dolu insan vardır ilgisini çekecektir çoğunun:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------

Konuyu Toplam 16 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)
wert_35, Aykut009, ayhism, aparat, ilhan1154, ermanay, KUVVETMİRA, skyblade, sinanferah05

Bak çekmiş bile:)

20.3 =)
insanın oynadıkca oynası geliyor.
havada uçuşan kutucuklar görüyorum :p

evet çok güzelmiş arkadaşlar dikkat edin belli bir algoritmaya göre hareketler az dikkat ile uzun süre yapılabilir ,,

ve motosiklet kullanmaya benziyor aynı anda bir çok farklı hareketli imgeyi takip etmek gerekli

adszvj.jpg

2154 sn geçemiyorumm...:p

yahu bari saniyenizi ispatlayın ımageye yükleyinde görelim...

43.604:wiinkk:

sürekli hızlanıyor... ben bu kadar yapabildimm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar