honda1000cc - 600cc fiyat farkı 2200$ yurtdışında, ülkemizde ki fark 4523$

hondanın türkiyede ki ve yurtdışında ki fiyatlarını merak ettim, bu kadar fark sadece vergi ile filan açıklanamaz gibi geliyor,

sonuç olarak öyle ya da böyle kazık yiyoruz,

aslında suzuki bakıyordum, ondada durum aynı

ve yurt dışında ki bir motorsiklet ile ülkemizde ki aynı modelin arasındakilerin fiyat farkı yaklaşık 5000tl ile 8500tl arasında,

yani bu kadar fark, çok fazla, bir çok insanın yıllık kazancı kadar vergi farkı sadece bir motorsiklet için, çok yazık çok, alınca birde benzin için aynı vergi, sonra trafikte ki sürücü terörü

kim, nasıl çare bulabilir buna ?

0 km de almıycaksın bu kadar basit bu kenarda 1 trilyon param olsun yinede gidip 0 racing almam göz göre göre kazık yiyip gece uyuyamam arkadaş 2. el 4bibnde 5binde alırsın olur biter 0 dan ne farkı var

doğru söylüyorsun ancak insan düşünüyor işte, hem bizim ne farkımız var neden sıfır almak bu kadar lüks oluyor, avrupalı hem daha zengin daha ucuza alıyor, bizde ise tam tersi, bunu dile getirmek istedim, hem aynı mantıkla baksana benzin fiyatlarına, en pahal benzin bizde maşallah, işte sohbet olsun diye rahatsızlığımı dile getirdim ne diyeyim................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar