Arama sonuçlarınız

1. U

MT 03

Herkese iyi forumlar. Şu sıralar aklımda Yamaha MT 03 var fakat ilanlara bakıyorum 50 60k da olan motorlara 15 16 bin TL fiyat çekmişler sizce alınmalı mı ? Yoksa daha uygun fiyatlı bulabilmek için beklenmeli mi ? Veya aramızda uygun fiyata MT 03 ünü satmak isteyen varsa görüşebiliriz 😊
  2. U

Sevimli Dostlarımız Köpekler

Evet ne kadar sevimli olsalar da bizi pek sevmeyen köpekler hakkında bi çözümünüz varmı ? Benim daha çok korktuğum şey ise viraj girişinde çıkmaları insan ne yapacağına şaşırıyor fobi oldu artık yolda görsem bak şimdi karışıcak ortalık diye kendimi daha çok korkutuyorum. Sizin çözümleriniz...
  3. U

İstanbul İçi Sticker

Herkese hayırlı akşamlar. İstanbul avrupa yakası sticker çıkartabilicek reklamcı arıyorum Ktm Rc 250 için yapan bir yer varmı yoksa tüm reklamcılar yapabilirmi bu işi, internette araştırdım biraz pek bir şey çıkmadı. Sağ grenajı aldık 800 küsüre stickerına istedi 350 lira reklamcı yapar...
  4. U

Sürtme Sesi

Herkese merhaba sorunum motorun sol kısmından gelen sürekli sürtme sesi problemin nereden geldiğini çözemedim bir türlü balata desem fren tutmaz bir fikri olan varmı veya yardımcı olucak. Bu arada sürtme sesi kapı gıcırtısı gibi değil daha çok plastik bir parça sürtüyomuş gibi çıkıyor şimdiden...
  5. U

İspark

Herkeze hayırlı geceler malum motoru dışarı bırakamıyoruz kapalı İspark otoparkı var evimin aşağısında daha gidip konuşmadım acaba gece orada güvenlik kalıyor mu ? İsparkın bu kapalı otoparkını kullanan arkadaşlar yazabilirse sevinirim. Teşekkürler
  6. U

KTM RC 250 Yedek parça konusu

Herkese iyi forumlar. Öncelikle foruma yeni üye oldum fakat 6 7 aydır forum ziyaretçisi olarak aranızdaydım. Bugün bi arkdaşımızla ktm rc 250 için anlaştık kaporamızı verdik Allahın izniyle haftaya da üzerime alıcam. Fakat az da olsa makine hasarlı sol grenaj vida yerinden kırık spormotoyu...

Yeni mesajlar