Arama sonuçlarınız

1. S

2 zamanlı cross önerisi

Merhabalar, Harley Davidson kullanıcısıyım tarz değişikliğine gitmek istiyorum ve içimde hep deneyimlemek istediğim Cross' a yönelmek istiyorum, motorumu sattıktan sonra ekipmanlar hariç 300 BİN TL gibi bir bütçe olacak, niyetim 2 zamanlı bir cross almak daha önce kullandım ve deneyimim var...
  2. S

Dragstar 650 ile Harley 1200 bloğunu swaplamak

Merhabalar iyi forumlar, Aklımda bir proje var ve 1 senedir acayip kafayı takmış durumdayım :) kendimi bildim bileli Harley hastasıyım önümüzdeki aylarda Dragstar 650 almayı planlıyorum biliyorsunuz ki Harley-Davidson en düşük CC sini bile A ehliyeti ile kullanabiliyoruz, şimdi sorum şu...
  3. S

Mont Önerisi

Merhaba iyi forumlar. Bobber motorum var hem yaz hem kışın giyebileceğim rüzgara karşı dirençli üşütmeyecek bir mont arıyorum bütçem 10k aynı zamanda motorun üstündede sırıtmıcak güzel duracak bir şey arıyorum önerileriniz var mı?
  4. S

Kuba Superlight 125 Ön Amortisör Keçesi Ve CC Yükseltme

Merhaba iyi forumlar. Benim bir sorum var yeterli cevap bulamadığımdan buraya konu açmam daha iyi olur diye düşündüm. 2023 model Kuba Superlight 125 sahibiyim 200cc yükseltmek istiyorum fakat enjeksiyonlu model olduğundan aynı zamanda beyin 200cc beyin lazım nereden bulabilirim Bursa'da...

Yeni mesajlar