Arama sonuçlarınız

1. M

450 bin tl moto öneri

Basliktanda görüldüğü üzere 450 bin tl bandında hızlı ve zevkli bir motor arıyorum eski modellerde olur eger piyasada parcasini ve ustasını bulabileceksem onerilerinize açığım (şuanlık aklımda sıfır cbr500r alıp limitör kaldirtmak var)
  2. M

450 CL-C ALINIR MI?

Basliktan goruldugu uzere 450 clc almak istiyorum ama oarca sikintisi ceker miyim marka motoruna sahip cikarmi bilmiyorum
  3. M

250.000tl NE ALINIR

Oncelikle herkeze iyi gunler ben yeni bir motor almak istiyorum parami tamamen toplayinca 250 bin tl para cikiyor kendime guclu ve guvenilir bir manuel vitesli motor almak istiyorum(racing olmaz cunku kendini taniyorum motoru dusururum fazlasiyla grenaj masrafi cikar)2021 model ustu almak...
  4. M

Rks r250 alinirmi?

Kisaca soylemem gerekirse bizim bi tanidigin oglu yurt disina gitti sifir zincir takilmis ls2 sifir kask yaninda vererek rks r250 yi 110 bin tl ye veriyor sizce mantiklimi yoksa motor olu durumdadir mi
  5. M

Motosiklet öneri (önemli)

Merhabalar 21 yasinda bir kullaniciyim aile soruyla araba almaya zorlaniyorum ama vites mekanigi ve kullanimi hakkinda az bir bilgim var daha cok bilgi edinebilmek icin kendime vitesli bir motor almak istiyorum her ne kadar ailem motor almama karsi olsada alabilecegim en ucuz ve satarken en az...
  6. M

Jawa sizce nasıl

Oncelikle vitesli motorda yuksek cclere gecis olarak kullanacagim bir motor bakiyorum suan pcx kullanıcısıyım (2021) ve klasik görünümlü ama yeni teknoloji olan motorlar fazlasıyla hosuma gidiyor lakin fiyat butcem 200-230 civari kendime cb250r yada jawanin uygun fiyatlilari gibi yuvarlak farli...
  7. M

Pcx yagmi yakiyor

Biraz once pcx(2021-125cc) motorumun hava filtresini degistirirken farkettim eski filtrede hafiften yag bulasigi vardi icinde motorun yagini hemen kontroo ettim cok eksilmemis ilk defa hava filtresini degistirdim motorda buyuk bi sorun varmidir
  8. M

İnterkom

F/p interkom modeli onerirmisiniz butce 2 bin civari
  9. M

Bluetooth kulaklık kulakustu f/p

Kendime Bluetooth lu kulak ustu ama saglam bir kulaklik ariyorum butce 3 bin civari onerebileceginiz model varmi
  10. M

Cb250r-mt07

Oldum olasi bordo motor hastaligim var suanki motorum pcx kendisi ikinci motorum ve yaklasik iki seneden biraz fazladir kullaniyorum uzerine para ekleyip kendime bi cb250r alip bir seneye yakin kullandiktan sonra mt07 ama eski bordo renk kasalarindan almak istiyorum bana yapabileceginiz bir...
  11. M

Kask nerden alınmalı

Oncelikle merhaba dikkatli surusler Kendi oz ablam ve enistemin ortak kullanimi icin beyaz renk cene acilir kask ariyoruz ls2 oneriyorum ben lakin bayilerden almaya kalkinca tahmininizce fahis fiyatlar veriyorlar internetten guvenipte alabilecegimiz bir site veya uygulama onerebilirmisiniz...
  12. M

İcradan motorsiklet almak

Oncelikle selamin aleykum sorum su İcradan motorsiklet alirken nasil bir surec oluyor ve misal aldik diyelim bunu bir yada iki sene sonra satmaya kalksak basimiza neler gelir bunları danışmak istiyorum Herkese iyi günler
  13. M

Benelli tnt 249-s

Eveet oncelikle herkeze selamin aleyküm benim sorum su bu motorun 2020 ortalama 30 kusur kilometredeki halleri 140 civari var sizce bu motoru almakmi yoksa farkli bir motora yonelmekmi mesela ben bu motoru alsam 1 sene sonra sarı sitede satabilmek icin 1 sene daha ugrasirmiyim Ayriyeten...
  14. M

Ns200 mü rtr 200 mü

Butcem 85 maksimum 90 bandinda kendime seri ve biraz hizli bir motorsiklet almak istiyorum sizce 2023 apache rtr 200 yeni kasami yoksa 2021 pulsar ns 200 mü
  15. M

Nerden lastik aliyorsunuz

Selamin aleykum benim pcx 2021 motorumun arka lastigi neredeyse bitik durumda lastikciden lastik siparis ediyorum bir bucuk aydir surekli yanlis geliyor diyor en son kendim siparis etmeye karar verdim internetten lastik siparis ettiginiz guvenilir bir site varmı
  16. M

Vitesli motorsiklet tavsiye

Merhabalar yaklasik iki sene ve neredeyse 10 bin kilometre boyunca pcx 125 kullanicisiyim ama malum sebeplerden motorumu satip o fiyatlarda yada bir tik altinda seri giden bir vitesli motora gecmek istiyorum 125 yada 250 olmasi farketmez eski ve saglam motorlarda tercihimdir

Yeni mesajlar