Arama sonuçlarınız

1. S

Motorsiklet baga hakkında bilgi

Selam aleyküm arkadaşlar 80 cc motora 6.5 gram performans baga taktım motor bağırıyor baga hakkın da bilgisi olan akıl versin ideal ağırlık kaç gram olmalı
  2. S

Rks rico uyumlu km saati var mı

Arkadaşlar rks rico uyumlu motor km saati var mı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  3. S

80 cc yi 100 cc yapmak mantıklı mı ?

Arkadaşlar merhaba rks rico 50 yi 80 cc şuan da ben 100 cc yaptırmaya niyet ettim sizce mantıklı mı bana 100 cc yapınca ne gibi faydası olur usta 3500 lira fiyat çıkardı motor şuan da 80 ni görüyor 100 cc yapınca 100 ün üstüne çıkar mı motor
  4. S

Akü voltajı kafamı karıştırdı

Merhaha akülerden birisi 12.90 diğeri ise 13.18 volt gösteriyor hangisini takmalıyım tereddüt de kaldım ikisinide kendim şarj ettim yeni konjektör aldım sıkıntı çıkarsın istemiyorum sarı olan motorun kendi aküsü
  5. S

Arkadaşlar rks arıza verdi yardım bekliyorum

Merhaba 50 cc rks rico akü değişikliği yaptım yaparken kafa dalgınlığı ile kutupları ters taktım o şekilde çalışmadı ayak marşı ile çalıştırıp bindim motor dolu aküyü boşaltıyor marş hiç almıyor muhtemelen ]bir yerleri yaktı ama neresini video yükledim başına gelen yardımcı olacak arkadaşlar dan...
  6. S

Arkadaşlar rks rico 80 cc için yardım

Merhaba arkadaşlar rks rico 80 cc ye hava filitresini sıfır taktım hava ayarını rölantı ayarını yaptım stop etme sorunu düzeldi aldığım 8 gram bando Japon bagaları taktım kayışını michelin kayışı ile değiştirdim motor kalkışta çok seri oldu fakat titreşim var biraz motor da sorun bagalar mı...
  7. S

Rsk rico çalışmama sorunu çözüm aranıypr

Arkadaşlar youtube videosu ekledim çalışmıyor motor sorunu nedir
  8. S

Motor ilk marştan sonra stop ediyor

Arkadaşlar videosunu çektim motor ilk marştan sonra stop ediyor gaz veriyorum stop ediyor sorunun kaynağını bulamadım gitti https://vt.tiktok.com/ZSMK37XhT/ https://vt.tiktok.com/ZSMK3xyyc/ Videolarını ekledim yardımcı olursanız sevinirim
  9. S

Yardım

Merhaba arkadaşlar rsk rico 80 cc motor ilk marşta çalışıp stop ediyor sonra yine aynısını tekrar ediyor ayak marşına bastım mı çalışıyor stop etmiyor sorunu nedir sizce akü mü rolantimi karbüratör mü buji mi neresine bakmalıyım 8 gramlık baga ile istedim kıvama gelir mi motor?
  10. S

Baga tercihi için yardım

Merhaba arkadaşlar rks rico 50 cc den 80 cc ye yükseltilmiş motoruma ne tür baga takarsam hem hızı artar sesi azalır yakıttan tasarruf ederim üzerinde ki bagalar varyatör değişimin deki bagalar var muhtemelen hafif baga var çünkü çok seri kalkıyor bagalar yakıttan tasarruf edemiyorum doğal...
  11. S

Arkadaşlar bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar sayfanıza yeni katıldım bir kaç sorum var kafamı kurcalayan net cevap bulamadım lütfen yardımcı 2018 model rks rico 50 cc motorum var motorum da oto teybi bağladım muaneden geçer mi beyaz xenon fark taktım sorun olur mu bir piyon dişlisi parlatmış sanki bir yere sürtmüş gibi...

Yeni mesajlar