Arkadaşlar bilgi verirmisiniz

Merhaba arkadaşlar sayfanıza yeni katıldım bir kaç sorum var kafamı kurcalayan net cevap bulamadım lütfen yardımcı 2018 model rks rico 50 cc motorum var motorum da oto teybi bağladım muaneden geçer mi beyaz xenon fark taktım sorun olur mu bir piyon dişlisi parlatmış sanki bir yere sürtmüş gibi değiştirmem gerekir mi arkasında kask koymak bagaj taktım sökmem gerekir mi bir motordan benzin kokusu geliyor sorun nedir sizce şimdiden çok teşekkür ederim https://www.facebook.com/share/p/1AARxLzj7N/

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Motosikleti
Yamaha XSR700
oto teybi bağladım
sorun olmaz
beyaz xenon fark taktım sorun olur mu
sorun olur
piyon dişlisi parlatmış sanki bir yere sürtmüş gibi değiştirmem gerekir mi
hayır
kask koymak bagaj taktım sökmem gerekir
hayır
benzin kokusu geliyor sorun nedir
sorun büyük

Motosikleti
Ns200 15"
2018 modelse yüksek ihtimalle karbüratörlü modeldir, bütün hortumları kontrol edin kaçak varsa hepsini değişin.

Merhaba arkadaşlar sayfanıza yeni katıldım bir kaç sorum var kafamı kurcalayan net cevap bulamadım lütfen yardımcı 2018 model rks rico 50 cc motorum var motorum da oto teybi bağladım muaneden geçer mi beyaz xenon fark taktım sorun olur mu bir piyon dişlisi parlatmış sanki bir yere sürtmüş gibi değiştirmem gerekir mi arkasında kask koymak bagaj taktım sökmem gerekir mi bir motordan benzin kokusu geliyor sorun nedir sizce şimdiden çok teşekkür ederim https://www.facebook.com/share/p/1AARxLzj7N/
50CClerin çoğunda karbüratör varsa karbüratörü güzel bir markayla değiştirmek daha iyi olur hepsinde neredeyse kronik.

50CClerin çoğunda karbüratör varsa karbüratörü güzel bir markayla değiştirmek daha iyi olur hepsinde neredeyse kronik.
Ustam benzin filtresini değiştirdim kelepçe ile sıktım çok gevşek ti kokuyu keser mi bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soruna soru ile cevap vereyim.

Aklında böyle deli sorular olmasa, foruma üye olacak mıydın?
Ustam pinyon dişlisi marşa tam değmiyor geç çalışmasın da etkisi olur mu ?

2018 modelse yüksek ihtimalle karbüratörlü modeldir, bütün hortumları kontrol edin kaçak varsa hepsini değişin.
Benzin fitre hortumu çok gevşekti filtre değiştirip kelepçe ile sıktım hortumları pinyon dişlisi marş motoruna tam değmiyor motor geç alıyor etkisi olur mu orada ?

Karbüratörü yeni değiştirdim daha 6 ay olmadı

Sorun benzinde. Depoya mazot koyarsan motorun benzin kokmaz. 🥱
Sende haklısın 😀

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar