Arama sonuçlarınız

1. B

RKS Cruiser 250 için uyumlu arka fren diski

Merhabalar, RKS Cruiser 250 motorumun arka fren diski epey inceldi. Değiştirmek istiyorum ama orijinal parçasını hiçbir yerde bulamadım. Farklı bir markanın fren diskini taksam olur mu? Drift L ve Kuba Superlight 125 modellerinin disklerinin olduğu söyleniyor.
  2. B

Mondial MCT 250 Nelere Dikkat Edilmeli?

Merhabalar, Mondial MCT 250 almayı düşünüyorum 2. motor olarak. Biriyle anlaştım, motor 2011 model, 8500 KM'de. Garaj motoru, genel olarak saklanmış. Hatta birkaç etiketi üstünde. Motora bakarken nelere dikkat etmeliyim? Aldıktan sonra rutin değişimleri ne olmalı?
  3. B

Regal Raptor Cafe Racer 125 Lastik Önerisi

Merhabalar, Cafe Racer 125 model için bir lastik bakıyorum. Lastik ölçülerine göre uygun bir lastik internette pek bulamadım, Michelin ve Pirelli bu boyutlara uygun lastikleri getirmiyor. Ön 90-90-18, Arka 130-70-15. Bir lastikçiye sorduğumda Metzeler stokta var dedi, boyutları da ön için...
  4. B

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Merhabalar, cafe racer tarzı motorları çok sevmekteyim ve bu yüzden aklımda Husqvarna Svartpilen 250 ve CF Moto CL-X 250 var. Husqvarna Svartpilen 250 ikinci el, 3250 KM'de ve 2023 model. CF Moto ise 2025 model ve sıfır, Husqvarna'nın daha kaliteli olduğunu düşünüyorum lakin servis ağı ve...
  5. B

Drift L Debriyaj Ayarı ve Vites Geçişi

Merhabalar, 2. el bir 1400 Km'de Drift L Satın aldım. Motor pek kullanılmamış, 2024 ağustos çıkışlı. Eve geldiğim gibi kendim yağını değiştirip Motul 7100 10w40 koydum. Yağ filtresini de temizledim yerine taktım, debriyajı çok kötü durumdaydı. Tam ayırmıyordu ve yarım debriyajda küt küt...
  6. B

Noter takas işlemi nasıl gerçekleştirilir

Merhaba, motorumu başka bir motorla takaslayıp üstüne 7 bin kadar nakit vereceğim. Normalde bildiğim kadarıyla takasbank üzerinden 7 bin tl gerçekleştirilimi gönderiyor, onaylanıyor ve otomatik işlem gerçekleşiyor. Karşı tarafta, önce kendi üzerime geçireceğim sonra sen alacaksın tarzında...
  7. B

Scootera tam sentetik yağ koyulur mu?

Merhabalar, motorumun markası ve modeli RKS LTR 125, Motul 7100 10w40 koymayı düşünüyorum. Sizce bu yağ uygun olur mu? İnternette biraz araştırdım uygun olmaz, koymayın tarzı yorumlar gördüm lakin konular çok eskiydi.
  8. B

RKS LTR 125 Rodaj Bakımı Hakkında

Merhabalar, şu an motorum 580 kilometrede, cuma günü bakıma götürmeyi planlıyorum tahminen 600 KM civarlarında olacak. Daha önce de Kuba sahibiydim ve götürdüğüm servis rezaletti. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir servis var mı rodaj bakımı için?
  9. B

TVS Apache RTR200 Rodaj nasıl olmalı?

Merhaba, TVS'nin kitapçığını inceledim lakin kitapçıkta 50 kilometreyi geçmeden rodajı yapın ibaresi mevcut sadece. İnternette 5000 deviri geçmeyin, 1500 kilometre tam gaz açmayın tarzında söylemler mevcut. Nasıl rodaj yapmalıyım? 5000 devri geçmeden, 50'yi geçmeden mi gitmem gerekiyor? 1000...

Yeni mesajlar