RKS LTR 125 Rodaj Bakımı Hakkında

Merhabalar, şu an motorum 580 kilometrede, cuma günü bakıma götürmeyi planlıyorum tahminen 600 KM civarlarında olacak. Daha önce de Kuba sahibiydim ve götürdüğüm servis rezaletti. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir servis var mı rodaj bakımı için?

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Daha once 2 tane rks motorum oldu. Servis olarak hep maltepe / küçükyalı motokit kullandım. Oldukça memnundum ben.

Motosikleti
Voge 250RR
Merhabalar, şu an motorum 580 kilometrede, cuma günü bakıma götürmeyi planlıyorum tahminen 600 KM civarlarında olacak. Daha önce de Kuba sahibiydim ve götürdüğüm servis rezaletti. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir servis var mı rodaj bakımı için?
Ah be kardeşim, kuba'da yaşadığın rezalet seni akıllandırmadı da gidiyorsun RKS motor alıyorsun :)

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Ümraniye/Kazım Karabekir Özay Moto. Ben Uçar motordan aldım, rodaj bakımınada Altunizade servisine gittim rezalet, 5dk lık iş için saatlerce bekledim.

Özay motoya 2500 ve 4500 bakımları için gittim. İlgi alaka gayet iyi, işini hızlıca hallediyorlar. Benim LTR nin çanta demiri civatasından ve şasesinden kırıldı. Adamlar civatarları halleti, şase kaynağı içinde sonra randevu alıp gelin halledelim dedi. Ekstra para falan hiçbir şey almadılar. Alsalar laf bile etmezdim ama cidden beni tatmin etti. Gaz kelebeğimin sabitleme vidası çıkmış onu gösterdiler vs. Sürekli gidersen indirimde yapıyorlar. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar