Arama sonuçlarınız

1. P

fren hidrolik borusu

arkadaşlar merhaba, motora ape hanger gidon taktım fakat fren hortumu biraz kısa geldi çift kaliper, tümden hattı değiştirmem biraz zor türkiyede bu fiyatlarla. 2-3cm lik ekstra bir uzunluğa ihtiyaç var üst kısımda, hal böyle olunca da insan komple hortumları yenilemektense alternatif çözümleri...
  2. P

Demir çamurluğu düzelttirmek?

Herkese selamlar, bugün sağ şeritte ilerlerken karşı şeritten gelen andavalın sola dönmek isteyip karşı şeritini kontrol etmemesi nedeniyle kafa kafaya bi transitle çarpıştım, hızım 40-50 idi motorumda pek hasar yok onun tamponu kırıldı ortadan motorum harley davidson roadster, koruma demirleri...
  3. P

peglerdeki minik parçalar

herkese merhabalar, geçtiğimiz günlerde pegleri sökmüştüm boyamak için. boyadım fakat resimde işaretlediğim parçaları kaybettim dolayısıyla vidayı sabitleyemiyorum. parçanın ismi nedir? nerden bulabilirim veya onun yerine kullanabileceğim ne vardır?
  4. P

pirelli night dragon kullanan var mı?

883roadster kullanıyorum, makine için bu lastikleri düşünüyorum ama çevremde hiç kullanan olmamış dolayısıyla lastik hakkında pek bilgi edinemedim. kullanan veya kullanmış olan var mı?
  5. P

yetersiz ehliyetten ceza yiyen var mı?

a2 ehliyetim var motorumub kw değeri 35 i geçiyor ve ehliyeti yükseltmem için 1 yıl daha beklemem gerekiyor. herhangi bir çevirmede polis bakıyor mu kw değerine..vs
  6. P

harley alırken ekspertize sokmalı mıyız?

biriyle anlaştım sayılır, fakat ön tekerdeki bilyaların değiştiğini söyledi biraz ağzından kaçırdı gibi hani "bilyalar kayıyor gibi bişeydi bizde değiştirdik" dedi konuyu kapattı. ayrıca sportster deposunu boyatmak kaça mâl olur tahmini?
  7. P

İron883, Nighster 1200 veya Forty-Eight

Bu aralar çok kararsızım forum... 50k hadi zorlasam 53k bütçem var. ekipman..vs hazır herşeye para hazır sadece motor için 50k bütçem var. aslında forty-eight düşünüyordum ama düşündüğüm makine ilandan kalktı 50k yazmıştı adam.. nightster1200 de hoşuma gidiyor ama siyahını bulamıyorum, hergün...
  8. P

motosiklet boyatmak?

nightster 1200 almayı düşünüyorum ama piyasada hiç siyah yok, motoru komple siyaha boyatsam ne kadar tutar tahmini? bilginiz var mı ona göre farklı renk alıp boyatacağım beklemekten sıkıldım biraz :)
  9. P

harley almak için doğru zaman?

herkese merhabalar, motorumu yeni sattım şuan elimde 45 bin lira kadar para var. harley davidson nightster1200, iron883 veya forty-eight düşünüyorum fakat piyasa çok yükselmiş, 2016 da almayı düşünüyordum 30 bin liraya bol aksesuarlı temiz iron883 alabiliyordunuz ama şuan bu şekilde harley...
  10. P

akü zayıflamış olabilir mi?

malum istanbulda havalar soğuk, motoru 1 hafta kadar çalıştırmamıştım, ilk çalıştırdım marşı aldı sonra rölanti düşmeye başladı ve stop etti bende tekrar çalıştırdım gaz verip deviri 3 bin devirde sabitledim, soğuktan olmuştur diye düşünerek, 30-40 saniye öyle 3 bin devirde bekleyip gazı...
  11. P

sabah ilk çalıştırdığımda ıslık sesi geliyor

motorum ninja 250r sabahları çalıştırdıktan sonra yola çıkıyorum gaz verdiğimde hafif bir ıslık sesi geliyor ve bir süre sonra geçiyor günün herhangi bir saati ne zaman çalıştırsam tekrar aynı sesi duymuyorum sadece sabahları ilk çalıştırmada oluyor, eskiden böyle bir durum yoktu. sebebini...
  12. P

iron883 bulamamak

ninja 250r sahibiydim sattım, bir miktar birikmişim de vardı. iron883 almak istiyorum en azından açık hava filtresi, egzoz ve artçı selesi ekstrası olan fakat bundan birkaç ay önce 30-40 arası olan makinelerin 35-45 hatta 50 bin liraya yakın fiyatlara satıldığını görüyorum. fiyatların ocak...
  13. P

ne yapmalıyım?

motorum kawasaki ninja 250r, geçtiğimiz haftalarda zincir kopup ön dişliye dolanmıştı, ustanın "çıkış milinin arkasındaki bilyalar dağılmış değişmesi gerek motor açılacak" demesiyle al dedik verdik makineyi y*vşağa. aldım makineyi neyse dedim, sağlam para da bayıldım. ama sorun ortadan...
  14. P

emanetine güvenen dolmuşçular?

arkadaşımın yanına geldim cennet mah. tarafında oturuyor yolda andavalın birisi üstüme kırdı aynası göğsüme vurdu baya hızlıydım dengeyi kaybettim fakat zar zor toparladım, sonra arkamı döndüm "hayırdır?" gibisinden el salladım herif "özür dilerim" tarzı bi hareket yaptı neyse dedim yoluma devam...
  15. P

ninja 250r ön dişli?

arkadaşlar merhaba, ninja 250r standar dişliler 43 arka 14 ön dişli ama ben 42 arka 15 ön takmak istiyorum, arka dişliyi buldum fakat ön dişliyi 2 haftadır bulabilmiş değilim. bildiğiniz parçacı var mıdır bulabileceğim? ayrıca bu değişim makine açısından iyi olur mu?
  16. P

yılan hikayesine döndü güvenilecek adam kalmadı, önemli konu

motorum ninja 250r şuan ki ustam her ne kadar temizlemenin iyi olmayacağını söylememe rağmen hava filtremi temizlemişti fakat sanırım işlevini yitirmiş, bana mondialin bi modelinin hava filtrelerini alıp birleştireceğini ve uydurabileceğini, boşu boşuna 500 lira para vermeme gerek olmadığını...
  17. P

motora ne oldu?

motoru ustaya teslim ettim, 3 gün kaldı. makinenin indirilip ön çıkış milinin arkasındaki bilyaların değişeceğini söyledi, o sırada radyatör, hava filtresi, buji..vs ne varsa değiştirmiş söylemediğim halde. neyse dedim en azından bakım olur uzun zamandır bakım yapmamıştım diyip 1000 tl...
  18. P

zincir ön dişliye sıkıştı

arkadaşlar durum bu şekilde, http://i.hizliresim.com/ODXzD3.jpg ne yapabilirim? yolda kaldım.
  19. P

grenaj tamiri, boya ve zincir takımı

arkadaşlar avrupa yakasında gerçekten kazıklamadan grenaj tamiri yapıp boyayabilen birisi var mı? tamirden kastım grenajın birbirine geçtiği dişlerden birisi kırık oraya minik bi plastik ekleyecek ön yüzü de sürtünmeden kaynaklı çiziklerle dolu. ve kuyruğu boyatacağım sol tarafı. ayrıca yarın...
  20. P

ninja250r zincir koptu teker kitledi

arkadaşlar birkaç gün önce motorla 70-80 le giderken birden zincir koptu arka tekerin kitlemesiyle düştüm yerde sürüklendim biraz ayağa kalktım motoru kenara çektim sol grenajım komple çizilmişti sol gidonum yamulmuş zincir de ön dişliye dolanmıştı fazla göz atamadım başka zarar olup olmadığını...

Yeni mesajlar