İron883, Nighster 1200 veya Forty-Eight

Bu aralar çok kararsızım forum... 50k hadi zorlasam 53k bütçem var. ekipman..vs hazır herşeye para hazır sadece motor için 50k bütçem var.

aslında forty-eight düşünüyordum ama düşündüğüm makine ilandan kalktı 50k yazmıştı adam..

nightster1200 de hoşuma gidiyor ama siyahını bulamıyorum, hergün bakıyorum ama siyah nightster bulamadığım için direk eledim..

iron883 ler güzel ama o kadar para 883cc ye değer mi? almışken 1200 almak daha iyi olmaz mı diyorum, sonuçta uzun yıllar kullanacağım bi makine olacak.

akıl verin sözlük, şu şıkları en aza indirelim bende artık arayışa başlayayım, sarı siteye girdiğimde 3 farklı modelin ilanlarında dolaşırken kendimi kaybediyorum.

Fourty eight için pusuya yat hocam. Iron ne kadar güzel olsa da esas kız fourty eighttir.

Fourty eight için pusuya yat hocam. Iron ne kadar güzel olsa da esas kız fourty eighttir.

makineyi şubat ayında sattım, havalar kötüydü çok zorlamıyordu ama istanbul şuan güneşli ve motor sürmek için çok güzel bir hava var.. yanımdan geçen motorcuların arkasından hüzünlü hüzünlü bakıyorum valla insan bir an önce almak istiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar