Arama sonuçlarınız

1. M

Yeni motor alacağım tavsiyeleri alayım

Merhaba 125 cc motor alacağım bütçem 30bin tavsiye verir misiniz
  2. M

Yanak taktım ama sorun var

Dün revival markalı 50 cc motoruma ön ve arka olmak üzere tekerlere yanak taktırdım. Sabah işe giderken arka teker abiden indi yalpaladı arka teker maf oldu. Yanakları çıkarsam 3ski haline döner mi
  3. M

Akü takviye set tavsiye verir misiniz

Arkadaşlar revival 50 cc motorum 2 3 hafta bir aküsü boşalıyor bende güzel bir akü takviye seti almak istiyorum hemen akü bölümünü açıcam aküyü sarj eden bir alet. Yolda kalınca böyle bir cihazla sarj edecrl
  4. M

Revival 50 cc Kral pion 50 cc

Arkadaşlar kral pıon 50 cc nasıl bir makina. Revival 50 cc(bendeki makina 80cc cevrildi) ile kral pıon 50 cc karşılaştırılması yapılsa hangisi daha iyi ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ---------- Var mı bilgisi olan
  5. M

Motor satım işlemleri sırasıyla

Arkadaşlar motorumu yarın alıcı görmeye gelecek anlaştık satın alacak alıcı.Satış işlemleri sırasıyla nasıl olacak ve dikkat edilecekler neler?
  6. M

İlk defa Motor Ehliyeti İçin Yardım

B ehliyetim var. İlk defa motor ehliyeti için başvurucam. A2 ehliyeti alıcam. Scotter kullanmayı istiyorum Direksiyon sınavında vitesli mi yoksa vitessiz mi motor sürdürücekler bana bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir.
  7. M

Revival 50 cc Ne Oluyor Motoruma:(

Değerli motor yoldaşları. 2019 yılının Temmuz ayında sıfir Mondial revival 50 cc aldim. Gel zaman git zaman 2 sene düzenli bakım yaptırarak toplamda 25300 km ulaştım. Bu son 2 ay önce marş basınca çalışmama ve elektrik almama durumu oluştu. Ve asıl film burda başladı. Gittim tamirciye...
  8. M

Yakıt tüketimi arttı galiba

Arkadaşla revivalime bugün akrapovic taktırdım . Çok hoş oldu ama.yakit tüketimi arttı sanki sabah fulledim sonra taktırdım akrapoviici yarım depo bitti o kadar gezmedim halbuki yakıt tüketimini arttırıyor mu
  9. M

egzozcu tavsiye

Motoruma akropovic egzoz taktırcımca istanbuldaa motorlar için egzozcu varmı sanki bir tane f.. ile başlayan bir egzozcu vardu istanbul bayrampaaşa damıydı neydi hatırlayamadım ismini. yada bildiğiniz yer var mı teşekkürler
  10. M

USB bağlatmak istiyorum tavsiye

Mondial revival 50 cc motoruma telefon şarj için USB bağlatmak istiyorum .tavsiyeleriniz neler. Ayrıca motorumu etkiler mi bir sikinti çıkarır mı
  11. M

Farklı yakıt şirketi benzini aldım sorun olur mu

Arkadaşlar 1 senedir düzenli olarak shelden motor yakitimi alıyorum bugün benzimin bitmesine ramak kaldı bitti bitecekti ama yol uzerinde de shel yoktu bende yolda kalmamak için yol uzerinde ki petro ofisinden aldım. Herhangi bir sorun olur mu. Pompaciya sordum tüm benzin şirketleri tuprastan...
  12. M

LED ışık takmak istiyorum

Mondial revivaal 50 cc sahibiyim . Motorun aydınlatma sistemi hic iyi değil özellikle gece motorumu sürerken iyi aydınlatmiyor kısa ve uzunlar dahil gece goremedigim çukurlara giriyorum tam keskin görüş alamıyorum . Güçlü aydınlatan bir LED taktirmak istiyorum motoruma. Tavsiyelerinizi alabilirim
  13. M

Manuel vites motor kullanmanın ne mantıgı var

motoru manuel vites kullananlar!. Rahatlık varken neden zorluk seçilir anlamam. Scooter motorlarda sadece elini ve gözünü kullanmak varken manuel motorda bir el debriyajda kalacak ayakların bir tanesi vites atacak uzuvların hepsini neden kullanıp zora girilir ki anlamam. Mis gibi scooterlar...
  14. M

Elcik ısıtma tavsiyesi

Arkadaslar hayırlı akşamlar. Motorum Mondial revival 50 cc. EK is olarak kuryelik yapıyorum. 170 liraya kislik eldiven aldim. Ama bugün 1 paket zor dagittim ellerim dondu kislik eldiven takmama ragmen . Kafaya koydum elcik ısıtma taktirocam. Elcik isitma tavsiyesi verebilir mısınız? Bugünlerde...
  15. M

Guvenmeyelim bu lastiklere

Hayirli sabahlar Arkadaslar Istanbulda ikamet ediyorum benim motorda kis lastigi takiliydi işe giderken hafif virajli yoldan girdim yol biraz ne fazla islak ne de fazla kuruydu nemli bir yapıdaydı pat motor yalpaladi kaydi kendimi yerder buldum bu nasil is anlamadim kis lastigine de...
  16. M

Ne iş yapabilirim motorumla

Merhabalar! 2 günlük iznim oluyor bu 2 günlük izimi motorumla ek iş yaparak değerlendirmek istiyorum. Sizce motorumla 2 gün içinde ne iş yapabilirim günlük ödemeli bir şekilde. Motorum: Mondial Revival 50 cc
  17. M

Mondial revival 50cc ilk motor

Mondial revival 50cc motor sahibiyim. Hayatımda ilk motorum ve ilk defa motorsiklet sürüyorum. Şehir içinde çok güzel ama otoyolda çok sıkıntı ondan dolayı navigasyon beni otoyol çıkardığı zaman hemen rota degiaiyorum .motor sürmenin tadına vardıktan sonra ayağım dört tekere gitmiyor hatta...