Arama sonuçlarınız

1. haydie

Hayatında eline anahtar almamış adamın arıza hakkında akıl vermesi sorunsalı

Maalesef ki milli hastalığımız akıl vermek, fikir beyan etmek. Biraz bilgisi olan adam zaten konuya vakıf olmadığını anladığından susuyor. Lakin hiç bilgisi olmayanlar işkembe-i kübradan özgürce sallayabiliyor. Foruma açılan arıza temalı konulara bakın inanmazsanız, tamamen bilgi kirliliği...
  2. haydie

Dibinden Çatlayan Benzin Deposu

150 cclik çin malı motorumun benzin filtresinin üzerinden benzin damladığını farkettim. Biraz baktıktan sonra yukarı doğru giden devre boyunca ilerleyen sızıntının benzin deposunun filtreye bağlandığı metal borunun dibinden çatlaması sebebiyle oluştuğunu gördüm. yani benzin depomun dibi çatlak...
  3. haydie

benzinlik mi buz pisti mi

öncelikle lastiklerim michelin pilot street. çok memnun olduğum bir lastik olduğunu belirtmek isterim. geçenlerde yağmurda dikkatli dikkatlı fıtı fıtı, çıs çıs giderken benzin almak için benzinliğe girdim ve frene hafifçe dokunur dokunmaz motorum hemen kaydı. tabi süratim düşük olduğundan...
  4. haydie

150 lik çinli ile git gel 1000km

Merhabalar. ben de yaklaşık 5 ay ve 8000km dir motorsiklet kullanıyorum. motorsikletim bir spada xray 150 efi. yani çin malı bir commuter. bu motor ile birbucuk ay kadar önce izmir den kocaeliye gidip geri geldim. hiçbir sorun yaşamadım. motorsikletin mekaniğinden birazcık anlıyorum. yola...
  5. haydie

SPADA Xray 150 efi kullanıcıları bilgi paylaşımı

TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR TİPİ Tek Silindirli, 4 Zamanlı, Enjeksiyonlu SİLİNDİR HACMİ 149.4 cc ATEŞLEME Elektronik CDI ÇALIŞTIRMA Elektronik SOĞUTMA Hava Soğutmalı MAX GÜÇ 8.3 kW, 8500 d/d, 11 hp MAX HIZ 95 km/h VİTES 5 Vites Manuel BOYUTLAR 2060x770x1100 AĞIRLIK 120 Kg. YAKIT DEPOSU 13...