Arama sonuçlarınız

1. L

Abus 7000 Rs1 Disk Kilit

Merhaba arkadaşlar Abus 7000 Rs1 Disk Kilit kullanan arkadaşlara birkaç sorum olacaktı . 2 ay öncesine kadar kilidi kurduğumda alarm kurulurken 1 kere sinyal veriyordu şimdi ise 3 kere öttükten sonra kurulum sinyalini veriyor bu neden olmuş olabilir . ikinci sorum ise yağmurda ıslanması...
  2. L

Köprüde Uçan Otomobil Camı

Merhaba arkadaşlar bugün köprü de giderken önümdeki aracın arka camı uçtu. Allahtan kimseye birşey olmadı.
  3. L

Takip Mesafesinin Önemini Dün akşam daha iyi anladım .

Dün akşam saatleri tem otoyolu şile sapağına gelmeden en sağ şeritin ortasında bulunan duba kazaya sebep oluyordu. Kameranın iso ayarları yüksekte olduğundan hızım belli olmamış ortalama 75-80 km hızlarda gidiyordum. Motosikletim xmax 250 abs Fren konusunda çok memnunum Kazasız belasız...
  4. L

Hgs'den Fazla Çekilen Paralar.

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür Fsm köprüsünden geçiyorum ve her seferinde farklı fiyatlar çekiyor.Bugün müşteri hizmeletini aradım açıklama olarak ogs den geçtiğinizden dolayı ogs tanımlı 1. ve 2.sınıf fiyatları çekildiğini söyledi(Fsm köprüsünde Gişe olmadığından Hgs ve ogs hangisi...
  5. L

Lastik Yama ? Fitil Attırmak

Merhaba arkadaşlar dün motosikletimin ön lastiğine Vida girmişti. Bende lastiğe fitil attırdım sizce yamada yaptırmalı mıyım ? Yada lastiği komple mi değiştirmeliyim karar veremedim . Bu arada lastik 1400 kmde. İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz lastik tamiri yapan var mı...
  6. L

Abartılan Yeşil Alan Sulama (Banyo İçerir)

Arkadaşlar 15 Temmuz köprüsüne bağlantı yolunda yeşil alan sulama işini abartmışlar artık yolları değil komple yıkıyorlar ...
  7. L

Ruhsata yanlış yazilan motor numarası

Merhaba arkadaşlar geçen hafta sıfır yamaha xmax aldım ruhsat islemlerini aldığım bayii ye yaptırdım. Biraz önce fatura ile ruhsatı karşılaştırdığımda motor numarasından 1 harfin yanlış yazıldığını farkettim. Bununla alakali ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.
  8. L

İlk Motosiklet- Ekipmanlar-Sigorta-Güvenlik

Merhaba arkadaşlar Bu hafta xmax 250 abs alacağım sizce 1150 lira fazla para verip iron max modelini mi alsam karar veremedim Motosikleti genelde işe gidiş gelişlerde(50km) kullanacağım . Fazla olmasa da eşim ile hafta sonu gezebilirim. İlk motosikletim olacak başlangıç motoru...
  9. L

Gopro Hero4 Black Edition Isınma

Merhaba arkadaşlar ikinci el Gopro hero 4 Black Edition kamera aldım kayıt yaparken ısınıyor bu normal midir yoksa problem mi .Housing içinde hava almadığından da ısınıyor olabilir mi Herhangi bir donma veya takılma olmuyor sadece ısınıyor.

Yeni mesajlar