Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sırt çantasının fermuarlarını en üstte birleştirmeyin, tapa gaz giderken motora yatıca açılıyormuş. Gitti bir haftalık ilaçlarım. Allahtan ilaç ve kutusu ile atlattım, cüzdan, telefon, anahtarlar düşmemiş.
Merhabalar D400 disk yamuk demişlerdi, bende değiştirdim. Fakat çıkan diskte bir yamukluk göremedim. Taktığım disktede bir tutup bir tutmama gibi, fren manetinde bir dalgalanma hissediyorum. Acaba neden böyle olabilir, jantta yamukluk olsa titreşim yapmaz mıydı?
Merhabalar benim scooterın amortisörünün yağlarını değiştirmek için söktüm. Sağ gayet iyi ama sol taraf sanki içinde bir yer çiziyor sürtüyor gibi, birazda metal tozu vardı yağda. Ne yapmak lazım fikri olan var mı?
Bu araştırmayı buldum, İsrail ve Hindistan'da bizden daha uzun. Benzin yurtdışından kötü değildir. Kış şartları İngiltere'den kötü değildir diye düşünüyorum.
https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/679578
Şimdi yukarı atarken zaten gaz açık. Fakat aşağı indirirken, zaten gazı kapatmış oluyorum. Gazı kapatmadan mı vites küçültmek lazım? Bu qs aşağı tam olarak nasıl kullanılır?