Arama sonuçlarınız

1. M

0 ile 10 derece arasında üşütmeyen kışlık eldiven önerisi

Selam dostlar, Motordan Kışında inmeyen biri olarak güzel bilekleri uzun bir kışlık eldiven bakıyorum. Bende prosev'in kışlık deri eldiveni var fena bir ürün değil ama sıfıra yakın havalarda inceden yüksek hızlarda parmak uçlarından soğukluk geliyor. Kriterim şu siyah ve sade olsun, uzun olsun...
  2. M

8-10 Bin TL Arası Ece 22.06 Çene Açılır Kask Önerisi

Hjc c91n aldım siparişini geçtim. Kafa 2xl olduğu için kask bulmakta dert oluyor😁
  3. M

8-10 Bin TL Arası Ece 22.06 Çene Açılır Kask Önerisi

Arkadaşlar selam, Full ekipmancı bir kardeşiniz olarak kaskımı inceden yenileyeceğim. Full face takmıyorum çünkü bana klostrofobik geliyor ve kafa büyük olduğu için Laps diye başımdan aşağı inmiyor. 8 ile 10 bin TL arası güzel bir çene açılır kask arıyorum. Önerilerinizi beklerim
  4. M

Uzun Yol İçin Konfor Minder/Sünger Önerisi ?

Güzel öneri
  5. M

Uzun Yol İçin Konfor Minder/Sünger Önerisi ?

Merhaba Motorla uzun yol için kılıf şeklinde olmayan, dümdüz ortopedik kalça minderi gibi bir ürün arıyorum. Aslında normal ortopedik bir minder alıp seleye sabitlemeyi bile düşünüyorum ama motora uygun başarılı bir model varsa onlara da bakıcam. Kabartmalı olan tırtıklı gibi olan modellerden...
  6. M

Askeri Taktik Eldiven Motosiklet Eldiveni Yerine Geçer Mi ?

Merhaba dostlar dikkatimi çekiyor nette gezerken. Şu subayların taktiği bej renk askeri taktik eldivenler baya baya motor eldivenleri gibi korumalı şekilde duruyor. Bunlardan motosiklet eldiven performansı alınır mı özellikle kumaş olarak ?
  7. M

motosiklet lastik basıncı kaç olmalı

Lastiklerin yanaklarına telefonfan el feneri açıp ışığı tutun. Orda kaç ps olduğu yazar. Temelde de 33 PS optimaldir. Çok kasılacak bir olay değil maks 38e kadar da basılır ama maksimumdur lastik için yani tavsiye edilen değildir. Her zaman her yerde 32 ps en yaygın ve lastikçi ustaların dahi...
  8. M

FANTIC Motosikletleri Nasıldır? Türkiye'ye ilk kez geldi sanırım.

Bildiğimiz scrambler motosiklet. Tarz sahibi olayım farklı imaj severim, herkeste olmayan farklı şeylere bineyim kendi tarzımda biraz vintage diyen adam için ideal gibi.
  9. M

Egzosta susturucu olsa ceza oluyor mu?

Arkadaşlar bilmediğimden ve meraktan soruyorum ABD gibi yerlerde bu egzoz ve gürültü olayı nasıl? Adamlar da tonla Harley ve Indian marka motorlar cirit atıyor trafikte ve hepsi bildiğiniz gibi orijinal egzoz ile çok gürültülü makinalar. Oralarda falanda bizdeki gibi gürültü takıntısı var mı ...
  10. M

Başlangıç motoru tavsiyesi

Motorda Toyota Corolla gibi bir şey olmaz. Dünyanın en sağlam motoru da olsa düştükten sonra her şey çok Allah'a emanet bir makina motor o yüzden zaten motorun kıymeti dayanıklılığı araba gibi değil kıyas söz konusu olamaz. Düşmüş motoru ikinci elde kim niye alsın mesela örnek olarak ? Corolla...
  11. M

Bobber Motora Elcik Koruma Sırıtır Mı ?

Selamlar, Benim bu görseldeki makinaya elcik koruma taksam estetik açıdan çok sırıtıp motorun havasını sizce bozar mı ? Rüzgara karşı gerçekten iyi olacak gibi elcik koruma ama görüntü olarak emin değilim motorun havasını da hiç bozmayı sevmiyorum.
  12. M

Lastik Basınç Düşüklüğü Sele Konforunu Bozar Mı ?

32 ps ile ön arkayı güncelledim sele rahatlığım tekrar normale döndü.
  13. M

0km çin mi 2.el 50-75 bin km arası japon mu

Sıfır Çin tabiki. Zontes gibi kaliteli Elit Çinli markalara bak. Zt200c de tavsiye ederim hem gençsin motorla fena reklam yaparsın dikkat çekersin
  14. M

Rodaj hakkında

Çok basit mantığı var devir saatinde maks rakam neyse onu 2'ye böl ve o rakamı geçme. Yani devir çizgin ekranın tam ortasını geçmeyecek de diyebiliriz.
  15. M

Yağ konusunda ne yapmalıyım

Niye 2 bin km'de hemen yağı değiştirme gereği hissediyorsun ? Normal de zaten 4 veya 5 bin km çok rahat gider motor yağı.
  16. M

Motorla uzun yol için dikkat edilmesi gerekenler, hazırlık nasıl olmalı

Kalçanın altına bir tane ortopedik sünger minder falan bul. Yani motor için olanlardan tabi Air hawk benzeri şeyler yada kalçadan kaymayacak bir şey😀 uzun yolda ponpon uyuşuyor ve hissizleşiyor. Popo ne kadar ortopedik gibi olan şeylerde seyahat ederse o kadar yol kaliten artar bence uzun yolda...
  17. M

Interkom Secimi

Abi kaskın içinde müzik konusu çok başka bir olay ya. Ben hala şaşkınım bu kadar dandik düşük bütçeli hoparlörler nasıl bu kadar güzel ambians yaratabilir anlamıyorum. Yıllarca arabada ne müzikler dinledik yol boyu ama motorda kask içinde çok farklı bir zevki var. Bide yola odaklanmayı...
  18. M

Arka lastik kayması

Yokuş aşağı yerlerde ideal fren ön frendir seni esas ön fren tutar. Yokuş yukarı gibi yerlerde de özellikle ışıkta bekliyorsan arkaya kaymamak için en ideali arka frendir hep. Ön fren kullanmakta ustalaşmak lazım yani. Ama ABS olmayan ön frende ustalaşmak herkese göre değil ve Allah için kolay...
  19. M

Interkom Secimi

Niye çok telaffuz edilmiyor bilmiyorum ama ben motor üstünde interkomda olsa telefon ile konuşmayı sakat ve tehlikeli buluyorum. Her türlü dikkat dağıtıcı bir iş telefon çalınca açmak motorda. Kurye değilsen falan çok gerekli iş değil. Müzik dinlemek içinse eğer trendyoldan gidip en ucuzlarından...
  20. M

35 bin km'de Forza 250 mi yoksa sıfır Joymax Z+ mı?

Her daim her şeyin sıfırı en iyisi. İkinci gel çok matah bişey değil bide üstelik parayı tamamını peşin bayılman gereken bir sistem.

Yeni mesajlar