Uzun Yol İçin Konfor Minder/Sünger Önerisi ?

Merhaba

Motorla uzun yol için kılıf şeklinde olmayan, dümdüz ortopedik kalça minderi gibi bir ürün arıyorum. Aslında normal ortopedik bir minder alıp seleye sabitlemeyi bile düşünüyorum ama motora uygun başarılı bir model varsa onlara da bakıcam.
Kabartmalı olan tırtıklı gibi olan modellerden rahatlık almıyorum. Konuyu o yüzden açtım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte deri King konfor sele almıştım, 50.000 km memnun olarak kullandım. Sonra o da taş gibi olunca yenisini sipariş ettim, yeni gelen ürün eskisi gibi deri değildi ve kesimi farklıydı, öndeki kulakçıklar depomun altındaki boyayı kaldırdı. Şimdi Temu'dan aldığım konfor seleyi kullanıyorum, olumlu anlamda aman aman büyük bir farklılık olmadı. Bence seleyi döşemeciye götürüp altına jel ya da kalın sünger koydurmak daha iyi bir çözüm.

Geçmişte deri King konfor sele almıştım, 50.000 km memnun olarak kullandım. Sonra o da taş gibi olunca yenisini sipariş ettim, yeni gelen ürün eskisi gibi deri değildi ve kesimi farklıydı, öndeki kulakçıklar depomun altındaki boyayı kaldırdı. Şimdi Temu'dan aldığım konfor seleyi kullanıyorum, olumlu anlamda aman aman büyük bir farklılık olmadı. Bence seleyi döşemeciye götürüp altına jel ya da kalın sünger koydurmak daha iyi bir çözüm.
Güzel öneri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar