Arama sonuçlarınız

1. Felis Leo

Xmax250-forza250-Downtown350 hangİsi

Merhaba, bu üç scooter arasında kaldım ,gönlüm kymco downtown350 den yana ama sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
  2. Felis Leo

BİM in elinde kalan motosiklet malzemeleri

Bursa ve Balıkesir'de birçok bin subesinde hala daha intercom, hava kompresörü, sırt çantası, lastik basınç göstergesi daha duruyor alan yok.
  3. Felis Leo

Gsr 600 yardım.

Arkadaşlar resimdeki bu kafa grenajından internette aradım bulamadım sizin bilginiz varmı.
  4. Felis Leo

Crypton 9.950.tl olmuş

Benim crypton'u 3000 tl ye satabilirmiyim diyordum ki iyi para yapacak galiba ikinci el
  5. Felis Leo

Sıfır Yamaha da büyük indirim !!!

Yeni kasa Crypton lar 5150tl den 4444tl ye inmiş, alacaklar acele etsin kalmayabilir.
  6. Felis Leo

Hyosung vs Daelim

7. Felis Leo

2017 ybr125(ys125) 10,000.-TL. olmuş

Yeni 2017 model fiyatları belli olmuş, fiyatlar uçmuş. Ben yepyeni cillop gibi inazumayı satıyorum ölücüler 10,000liraya olmazmı diyor çok komik. Bu fiyatlarla elindekini ucuza satsan yenisini alamazsın, normal fiyat istesen satılmaz ama bu sene ikinci el piyasası hareketli olacak gibi duruyor.
  8. Felis Leo

Daystar da japon kalitesi

Daelim daystar resimlerdeki görüldüğü gibi bir çok parçası japon malı kaliteli bir motor.
  9. Felis Leo

Her motorcuya lazım

Kışın ve yazın en zorlu koşullarda sıkıntı çıkarmaz çalışır durur, tek marşta çalışır Az yakar 10lira ile 130km yol gider Hafiftir, her araya girer, her kaldırıma çıkar irc vinter grip leri taktınmı asla kaymaz, frene bastınmı olduğu yere çakılır Hayat kurtarır, motorcunun can dostudur, hem...
  10. Felis Leo

Bursa Choppers Clup Klip

11. Felis Leo

Sahibinden satılamayan külüstürler

Ne zamandır sahibinden com da ki ikinci el özellikle 2000_2005 model Choopper motorlara bakıyorum, aylardır yıllardır satılamayan bir sürü fahiş fiyatlı külüstürler var Allah sahiplerine akıl fikir versin 15_20 yaşındaki moruk motorlara nerdeyse sıfır fiyat yazmışlar, biraz mantıklı olmak lazım
  12. Felis Leo

Emniyetten Topcase ( taşıma kutusu ) kararı 01-01-2014 itibaren geçerli

http://www.motoetkinlik.com/emniyetten-topcase-karari/ http://www.motoetkinlik.com/emniyetten-topcase-karari/
  13. Felis Leo

Boss Oxford alarmlı disk kilitlerinde kampanya var

Merhaba arkadaşlar , daha önce xena alarmlı kilit almıştım 2 günde bozulmuştu geri iade etmiştim, ne zamandır boss oxford almayı düşünüyordum 250 liraydı ve ebay da 73 euro falan, şu anda bursa kocaman motor dan 100 liraya aldım kampanya varmış , herkeze tavsiye ederim çok kaliteli ve çok hassas...
  14. Felis Leo

Pulsarı artık bekleyemedim ve inazuma aldım

Merhaba arkadaşlar, bir aydır pulsarı bekliyordum kaporasını vermiştim ama artık yılan hikayesine döndü canımı sıktı artık şimdide 20 mayıs teslim diyorlar yani bu kadar da olmaz, bir ay yaya gezdiğimle kaldım ve bugün Suzuki inazuma mı sym wolf mü derken inazuma nasipte varmış.
  15. Felis Leo

Bajaj Pulsar gemisi şu an limanda Türkiye de

Merhaba arkadaşlar aldığım son haberlere göre Bajaj motorlarını getiren gemi Türkiye ye gelmiş , bizim motorlar her an elimize geçebilir , motoru sattım, 18 gündür hacı yolu bekler gibi pulsar ı bekliyorum:)
  16. Felis Leo

PULSAR200 vs DUKE200 benzerlikler.

Merhaba arkadaşlar bu iki motor arasında aynı fabrikada üretilmesinden dolayı tespit ettiğim bazı benzerlikleri göstermek istiyorum.Resimlerde görüldüğü gibi frenler ikisindede brembo, motor ve silindir bloğu çok benziyor hatta aynı parçalar var, boyutlar , şekil aynı.
  17. Felis Leo

Yeni motorum Bajaj pulsar 200 ns

Merhaba arkadaşlar, bugün tvs apache motorumu satmış bulunuyorum ve nasip olursa nisan ayı içinde elime geçecek kaporasını verdiğim ilk parti bajaj pulsardan siyah renk almış bulunmaktayım, fuarda incelemiştim detaylı bir şekilde , hint malı motor kalitesini eski motorumdan bildiğim için...
  18. Felis Leo

Tek 250cc mi yoksa 150cc + 600cc mi , görüşleriniz nedir?

Merhaba, şu an 150cc apache motosikletim var , çok az yakıyor, çok severek beğenerek kullanıyorum üzerinden hiç inmiyorum neredeyse afedersiniz tuvalete bile gidiyorum bununla neredeyse:) ama bir taraftanda ara sıra uzun yola gidiyorum 110 yapıyor zorlanmadan stabil gidebiliyor fakat uzun yolda...
  19. Felis Leo

Kask görünümüne yeni yaklaşımlar:)

Merhaba, Motosikletim sarı renk apache sarı kaskım olmadığı için bu şekilde rengini uydurdum hemde reflektörlü 3m bant ile yaptım acayip parlıyor:cat:

Yeni mesajlar