Arama sonuçlarınız

1. B

cbr 125 renk kodu

benim cbr 125im var kaza yapmıştım sol grenaj ve ön camurluk dab ya cizikler falan var bu yüzden boyatıcam boyatmışken diyorumki çamurluk ve arka kuyrugu kırmızya boyatim ama cevremde o kasa cbr 125 yok bu yuzden o kırmızı kısımın renk kodunu bilen vamrı aranızdan paylaşan olursa cok yardımcı...
  2. B

mikrofon benim sesimi almiyor

beyler kanalim icin daha kaliteli icerik üretmek icin kamerami degistirdim ve mikrofon aldim mikrofonuda en kalitelisinden aldim pop filiter vs taktim ruzgar sesi gelmesin diye mikrofon azimin icindeydi resmen ama mikrofon benim sesiimden cok motorun sesini almis motorun sesi benim sesimi...
  3. B

yardımınıza ihtiyacım var honda yedek parça

arkadşlar motorumu tamire verdim 7 parca degişdi cart curt 7 side Türkiyede yok yurt dişindan istedik 1.5 ay sonra geldi ama 5 tanesi 2 tanesi yok sonra 1 ini bulduk şans eseri ama şimdi tek parça kaldı onu bulamıyoruz bu yuzden yardımınız lazım Honda Cbr 125 uyumlu orjianl ve 0 piyano seti...
  4. B

cbr 125 inceleme youtube videosu kanalı baya geliştirdik :) kamera vs degişti

cbr 125 incelemesi cektim size izlersiniz https://www.youtube.com/watch?v=qEQO7bsQRew yorumlarınız gelişmeme saglıor gerek youtube den gerek buradan lütfen geri dönüş yapın bana :) elimizden tutan yok ki büyüyelim moto vlog çekiordum önceden kameramı değişirdim istekler üzerine videoda mic...
  5. B

cbr 125 e r25 winglet i varmıdır ve 1-2 soru

1- ben bir arkadaş gördüm instada cbr 125e r25in winglet ini takmış bilgisi olan varsa aydınlatabilirmi alıcam aynısından ? 2- 5 6 ay önce acemiydim egzoz korumasını boyarken janta sprey boya değdi tinerle silinirmi ? 3- alt sakalı boyamak için sprey boya kullanabilirmiyim ve zımpara yapmama...
  6. B

fren balatası

bu fren balatasının olayı ne agalar tamam olayını biliyorum ama şöyle 40tl lik var 100tl lik var 200tl lik var benim motorun ön freni tamamen bitmiş durumda diski çizmeye başladı ama ön freni kullanma şeklim şu ışıklara geldim motoru durdurucam yavaşlarım saate 2 3 km düşer hız öyle basarım...
  7. B

tavsiyelerinize uydum motovlog

öncelik ile yazım ve noktalama hatalarım için özür dilerim böyle alışmışım bunu da en yakın zamanda düzelteceğim bir kursa gidip öneri ve tavsiyelerinizin hepsine uydum ve böyle devam etmeyi düşünüyorum, neden öyle yaptığımı da açıkladım zaten videoda en basitinden ayna neyse bu buraya...
  8. B

youtubeye baslayip motovlog çekicegim tavsiye herkes baksin lütfen :)

arkadaşlar şöyle bir videom var iyi kötü tavisye ve yorumlarinizi bekliyiorum her türlü öneriye açıgım kırıcı olsanız bile yorumlarınız benim ve geilşmem için çok değerli link: https://www.youtube.com/watch?v=Q4YB1J9xWyQ Tekerinize Taş Değmesin
  9. B

Cbr 125 tekere gelmiyor yardım

Cbr 125 aldıgım motordamı sıkıntı var acaba teker yapmaya çalşıyorum ama gelmiyor zincir yagım kötü ondan olabilirmi bide ayarlanabilir manet var 6 ya cekiyorum max amasör kalkıyor maneti 1 e aldıgımdada hiç oynama olmuyor 6 ideal Denedigim teknik şu gazı pompalıyorum tam debriyaşı salmadan...
  10. B

vites yükseltme düşürme bilgisi

sa arkadaşlarım abilerim kardeşlerim ablalarım bundan daha önce tarihini hatırlamadığım zamanda vites nasıl düşülür yaptığım doğru mu diye bir soru sormuştum anlayan oldu anlamayan oldu belkide ben anlamadım veya anlatamadım onun için video hazırladım bir göz atıp yanlış vites bilgisi varsa...
  11. B

vites küçültmek ve büyütmek

direk konuya giriyorum bam güm diyelim ki 3. viteste tın tın gidiyorsunuz da ne kırmızı ışık yandı:) şimdi hafif yavaşlayıp yavaş yavaş vites mi düşürürsünüz yoksa debriyajı sıkıp ışıklarda durduktan sonra vitesi 1 e mi çekersiniz ? ben 2. yi yapıyorum bu saglıklımı aksi halde debriyajı sıkıp 1...
  12. B

motor sürmeyi bilmeyen ama sürekli isteyen arkadaş

sizden bir tavsiye istiyecegim arkadaşınız 1 tur aitim deyince öğretir misiniz kullanmayı (ben öğretim bildiğim kadarıyla bende az biliyorum zaten) peki öğrendikten sonra 1 saat ara sokakta gezmesine izin verir misiniz ? aynı gün (ben verdim kalbini kırmıyayim diye ve zorla kaksk taktırdım...
  13. B

virajda yatmak değil her yerde yatmaya çalışmak

virajda yatmaya aşık oldum resmen motoru almadan önce teker yapmak istiyordum böyle eşiyın falan (1 kere bile yapmadım denemedim de) bir abimiz viraj olayında aydınlat ı beni 1. dönüşümde hafif yana yaslandım motor yattı biraz hoşuma gitti sonra biraz daha yattım derken sürekli yatmaya...
  14. B

üstümde bir uğursuzluk var

şimdi size kanıtlıyorum üstümde bir uğursuzluk var motoru aldım bir 6 ay falan oluyor aldığım gün Gaziantep e gelirken kaza yaptı getiren kamyon motorda sıkıntı yok motor istanbul da sıkıntısız çalışılıyor gelecek motor bir şekilde gaziantepe (geldi) 1 tur atim gelinde dedim evin önüne geldi...
  15. B

vites hakkında 1-2 sorum var

boştayken park edip 1. vitese alıyorum ardından garajdan debriyajı sıkarak geri geri çıkartıyorum sonra 1. viteste çalışmıyor benim motor debriyajı sıksam bile boşta çalışılıyor boşa geçmiyor sonradan fark ettim debriyajı sıkmadan öne itiyorum biraz gidiyor 1-0.5 metre falan ardından duruyor...
  16. B

egzoz sesi yükseltmek

Honda Cbr 125 R motorumun egzoz sesini yükseltmek mümkün mü acaba değiştirecektim ama ceza dan korktum orijinal i yükseltebiliyorsak en azından orjinal egzoz diyebilirim böyle şurasını yar şurasını aç vanayı aç musluğu kapat gibi bir teknik varmı acaba :queen: yoksa çokmu hayal kuruyorum :sunny:
  17. B

yaz gelsin artık hastalıktan ölüceğim

son 2 ay içinde sıkı giyinsem bile motor sürerken sürekli hasat oluyorum toplam 60 gün içinde bir insan nasıl 12 kez grip olur acaba doktorumla yaşadım diyalog=> ben odaya girerim 1 ağrı kesici 1 rapor lütfen :queen: doktorum ooo berkay bey hoş geldiniz 2 hastalık daha geçirirseniz vip...
  18. B

Gaziantepli genç arkadaşlara sesleniyorum

hafta sonu gezi tur dolaşma takılmak isteyen Gaziantep li arkadaşlarım varsa yaşım 18 motorcu arkadaş arıyorum :D ara sıra müsait olduğumuzda geizicek birileri hem tanışmış oluruz böyle de evlilik programı gibi oldu taliplerimi bekliyorum :queen::):mrgreen:
  19. B

kaza raporu ben yapmadım.

staj yaptığım yerin arka taraf yolunda bizim çalışanlardan biri ile kafa kafaya girdiler adamda sıkıntı yok gibiydi arkadaşın kafa grenajı kırılmış 2 noktadan tekrardan geçmiş olsun bu yazıyı okuyorsan kazanın olduğu yer:Gaziantep Şehitkamil milli eğitimin arka tarafı not:hatalı kişi bizim...
  20. B

çakma ekipman 4000tl değirindeki mont 450tl

dün aklıma takıldı Dainese mont 2bin 3bin 4bine felan var aliexpres de çakması 450tl :queen: ama ne kadar koruma sağlar 500tl bir bütçe desek markası bilinmeyen bir mont almak yerine bunun çakmasını almak mantıklı mıdır sizce ? ne dersiniz :pl::flower:

Yeni mesajlar