yaz gelsin artık hastalıktan ölüceğim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son 2 ay içinde sıkı giyinsem bile motor sürerken sürekli hasat oluyorum toplam 60 gün içinde bir insan nasıl
12 kez grip olur acaba

doktorumla yaşadım diyalog=>
ben odaya girerim 1 ağrı kesici 1 rapor lütfen :queen:

doktorum ooo berkay bey hoş geldiniz 2 hastalık daha geçirirseniz vip müşterimiz oluyorsunuz hayırlı olsun

ben inşallah o günleride görürüz dememle
lan sen yoksa okula gitmemek içinmi hasta oluyon dedi bana :)
bende dedim yok ne alaksı nem var nem o yüzdendir bide motor sürüyorum dedim
bu hava damı dedi
evet dedim
akıllısı bizi bulmaz zaten deyip kaç gün rapor istiyorsun dedi

kısacası hastalıktan çıkamıyoruz artık yaz gelsin

sizin görüşleriniz neler ve hasta olmak için önlemleriniz neler ben 2 kat giyin semde oluyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bağışıklık sisteminiz zayıf. Bununla ilgili tedbirler almalısınız. Bağışıklık sistemini güçlendiren doğal besinler tüketerek işe başlayabilirsiniz. (özelikle propolis,bal, polen tarzı bal arısı ürünleri) Bir de eğer imkan varsa 3-5 gün istirahat de iyi gelecektir. Geçmiş olsun

Gelsin demekle gelmiyo ki. Hava ısınıyor dediler hala kombi yakıyoruz İstanbul'da haftaya daha da soğuk olacak bahar gelmedi daha.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Antep kaç derece ki yav ben ist.da sabahı ayazında tişörtle evden işe gidiyorum otobandan üstelik montun içliğini çıkardım fileli yerlerden efil efil rüzgar esiyor. Köprüden geçiyorum. Anadolu yakasından avrupa yakasına. :)

Adam gaziantepte yaz gelsin diyo, ben istanbuldayım...
Neyse ya daha fazla konuşamicam.
Ağlamıyorum gözüme soğuk kaçtı.

son 2 ay içinde sıkı giyinsem bile motor sürerken sürekli hasat oluyorum toplam 60 gün içinde bir insan nasıl
12 kez grip olur acaba

üstad gidiyorsun bir aktara, arı poleni alıyorsun. her sabah aç karnına sütle veya yoğurtla bir çay kaşığı indiriyorsun mideye.. sonrasında istersen -5 derecede tişörtle gez..

Ekipmana biraz yatırım yap dostum. Ben kara kışta da sürsem üşümüyorum.

Sn Lazasker' in dediği gibi, ekipmana biraz yatırım yaparsanız sorunu çözersiniz. Kaliteli bir içlik takımı ve kışlık mont ile güzel bir balaklava, bacak boyu korumalı dizlikler işinizi görür. İlaç masrafına şimdiye bir takım almıştınız.

Yaz geldi zaten.Ekipman, içliklere falanda gerek yok Antalya da ki havayı bir görseniz, motosikletten inmek istemezsiniz. Antalyaya taşınmanızı tavsiye ediyorum. Antalya'ya tam yaz gelmeden motor sürmelik havalar tam şu an, yoksa yazın kaskın içinde kafanız pişiyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaz geldi zaten.Ekipman, içliklere falanda gerek yok Antalya da ki havayı bir görseniz, motosikletten inmek istemezsiniz. Antalyaya taşınmanızı tavsiye ediyorum. Antalya'ya tam yaz gelmeden motor sürmelik havalar tam şu an, yoksa yazın kaskın içinde kafanız pişiyor...

hemen taşınıyorum :queen:

Motosikleti
D400
gaziantep sogugu hiçbir soguga benzemez.

antarktika sogugu gibidir, haklısın bro. :queen:

Kızım okul ortamında doğal olarak her kış hasta olur enaz 10 gününü raporlu geçirirdi.

Bu yıl okullar açılır açılmaz ayda iki kutu aşağıdaki linkte bulunan pastili aldım.

Bir kez hastalandı. Doktor iki gün rapor verdi.

Doktor "ikinci gün yorgun hissetmezsen okula gidebilirsin" demişti.

Sadece bir gün yattı hepsi bu.

http://www.cistusantiviruspastil.com.tr/

.

Dizim bacağıma değdiğinde, değen yer yandı sanacak kadar soğuklara maruz kaldım motosiklette. Ama soğuk kaynaklı çok fazla bi hastalığım olmadı. Bence bi bağışıklık sistemine, beslenmeye bakmak lazım bu kadar sık olması (dediğünize göre) pek normal değil

Üstadlar bence hiçbiriniz yozgatta yediğim soğuğu yememişsinizdir. Hava -5 ve daha altına da iniyor. Ellerim manetlere dokunamaz oluyor. Üstümde dandirik bi içlik bi de prohel botari mont var. Motorumda ön cam vs rüzgar kesen hiçbir yer yok. Ancak onca soğuğa rağmen sadece az bir burun akıntısı oluyor o kadar. Bebce sorun havada değil sorun sizin vücut direncinizde :)

5 günlük hava durumu tahminlerinde hep sonuncu gün güneşli ve açık gösteriyor. Sık dişini 5 gün sonra havalar düzelecek diye bekliyorum. Neticede 1 gün güneşli oluyor peşinden kar yağmur fırtına devam ediyor. Son bir aydır böyle.. :)

https://ibb.co/bKTqVSj

Son düzenleme:
Askerliğimin 18 ayın 15 ayını gece nöbetinde geçirdim. 1/3 iki tam kış geçiriyor. -25 derecede toprak mevside nöbet tutuyorduk. Ne bir vukuatım nede bir gün istiratım var. Taktirim kendini beğenmiş gibi olmasım. Ve ondan sonra bir hastalıkdan dolayı doktor yüzü görmemdim. Sade birkere doldu için diş doktoruna göründüm.
Diyebileceğim, metabolizmanı hızlı tutucaksın, uyuşana kadar oturup kalmayacaksın, düzgün haraketler, mesala, sabahları hafıf jimnastik, yürüyüşde burundan derin nesef alıp ve yavaşca verme (Ben buna doktor nefesi diyorum, çünkü her doktor bana ilk olarak bu şekilde nefes aldırıyordu. :) ), sabah fazla karışık olmamak şartıyla sütlü kahve ile kahvaltı. Soğuk alınca kahveye pek birşey olmaz, çay fena yapar. Öğle ve akşam üzeri çay mis, ama önce limonu meyve gibi tükettikden sonra. Yani, vitamin C. Çünkü, içilen her bir sigara, normalde bir günde tüketilen kadar, vitamin C , yakıyor. Soğuk ve eksoz gazından dolayıda metabolizma daha fazla vitamine ihtiyaç duyuyor.
Geçmiş olsun, dileğiyle, bol vitamin, bol haraket ve alıp ürettiğin ısıyı hemen kaygetme. Selamlarla....

ben yaz kış ankarada kullanıyorum daha hiç hasta olmadım.kışın yazlık montun üstüne deri ceket veya mont giyiyorum. eldivenlerim montu aldığımda yanında ücretsiz vermişlerdi yaz kış kullanıyorum. pantalon olarak tech90 motosiklet pantalonum var çok soğuklarda içine eşofman giyiyorum. yüzüme bere takıyorum kaskımı giyiyorum bu kadar. daha hiç grip felan olmadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ayaz çok ya Gaziantep de ilk kez bu kadar soğuk bu kadar rüzgar bu kadar ayaz oldu anlamıyorum

Motosikleti
Honda CBF 250
60 günde 12 kere grip mi ? :D Hapşırsan doktora mı gidiyorsun acaba :) Sen motora binme bence haftada bir kere Zatüre olursun... :) Seni ekipman falan kurtarmaz çünkü bu kadar zayıf bünyenle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar