egzoz sesi yükseltmek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda Cbr 125 R motorumun egzoz sesini yükseltmek mümkün mü acaba
değiştirecektim ama ceza dan korktum orijinal i yükseltebiliyorsak en azından orjinal egzoz diyebilirim
böyle şurasını yar şurasını aç vanayı aç musluğu kapat gibi bir teknik varmı acaba :queen: yoksa çokmu hayal kuruyorum :sunny:

Eline sağlam bi matkap al, egzoz borusunun istediğin yerine delikler aç.

1- Başına geleceklerden sorumlu değilim.
2- Motorunun başına geleceklerden de sorumlu değilim.
3- 125cc bir motorda değil egzozu, kıçınıda yırtsan yüksek ve güzel ses alamazsın.

Selamlar herkese, böyle bir konu açılmışken bende birşey sorayım.
Motorum rks 125 bilindiği üzere egzozun agizinda susturucu mevcut.
Ben bunu kolayca söküp takabilir miyim.
Çıkardığım zaman garanti dışı kalır mi?

Hocam senin soruna gelirsek egzozun altını deldirme gibi şeyler yapılıyor da tavsiye etmem, muayenede ve çevirmelerde sıkıntı çıkarabiliyor.

Nette,Egzozun cikis deliginin tam karşisina kola kutusu takanları gördum,bir parca destegiyle.

Cbr600 sesine yakin bir ses cikiyor diye yemin edenler vardi.hatta makina daha ciğerli oluyormuş.

Kola kutusu +5 hp

Evde hastasi olanlarin, cocugunu henuz uyutabilmis olanlarin, ders calisanlarin hayir ve dualarini alacaksindir gani gani.
Yukselt tabi sesi.

Böyle başlık açıp sesini nasıl yükseltirim diyenlere, direk o eksoz g.t. girsin orda patlasın diyorum...
Sen cahil hastalıklı ruhunu tatmin edeceksin diye, hastamı yaşlımı hamile ve diğer insanları rahatsız edeceksin cahilsin ...

Nette,Egzozun cikis deliginin tam karşisina kola kutusu takanları gördum,bir parca destegiyle.

Cbr600 sesine yakin bir ses cikiyor diye yemin edenler vardi.hatta makina daha ciğerli oluyormuş.

Kola kutusu +5 hp

Ne 5 hp si,direk 15 hp alıyorsun ama pepsi ile olmuyormuş.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Yapmayın etmeyin zaten millet pırasa doğrar gibi adam doğruyor bir egzoz için gelir biri öyle bağırtılmaz böyle bağırtılıp deyip bağırta bağırta keser

Hocam beni yanlış anladınız. Amacım ortada, abartı egzoz gibi gezmek değil,
Sadece merakımdan dolayı susturucuyu çıkarıp sesine bakmak istiyordum.
Hevesimi kursağımda bıraktiniz :(

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Kalsın ama o heves kursakta emin ol honda yapardı senin yapmak istediğin şeyi zamanında adamlar yapmadıysa sende yapma :D tın tın bin motoruna benim gibi :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Lanet gitsin şu düşük cc'de tek silindire. Orijinal sesi kötü, egzozu delsen yine kötü, susturucuyu çıkarsan kötü, egzozu değiştirsen yine kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar