Arama sonuçlarınız

1. A

R25 koruma takozu takmalı mıyım?

Merhaba 2024 model r25 de R sliderların yanı sıra gp kompozitten koruma takozu takmamda fayda var mıdır? Yoksa faydadan çok zararı mı olur bana, şase kırma olayları vs. bilgilendirebilir misiniz? Aks koruma, egzoz koruma taktırıyorum, takoza gerek var mıdır?
  2. A

R25 VS RC390

Arkadaşlar, Superlight 125'ten sonra tarz değişikliği yapıp biraz daha sportif bir motosiklete geçmek istiyorum. CBR 500 için 530 bin TL fiyat verdiler, bütçeme oldukça yüksek geldi. Maksimum 350-360 bin TL bandında, ikinci el eli yüzü düzgün 2024 model bir R25 ya da KTM RC 390 düşünüyorum. Uzun...
  3. A

CBR500R

Beyler net soru CBR500 alınır mı? evet hayır
  4. A

CBR500R VS Ninja 500 SE

Ninja 500 SE hakkında çok fazla forum başlığı ya da kullanıcı yorumu yok; motoru tam olarak tanımıyorum ama tasarımı ve Kawasaki'nin verdiği o hissiyat gerçekten hoşuma gidiyor. Yine de parça fiyatlarının yüksekliği biraz gözümü korkutuyor. Siz olsanız CBR500R mi yoksa Ninja 500 SE mi tercih...
  5. A

MT25 VS Hornet 500

Arkadaşlar selam, Başlıkta belirttiğim gibi, iki motor arasında kararsızım. Yılbaşında bayiden sıfır motor alma planım var ama tercihi hangi modelden yana kullanmalıyım emin olamıyorum. Daha önce Hornet 500 deneyimlemiştim, 125 cc’den geçtiğim için gerçekten çok heyecan vermişti. MT-25’i de...

Yeni mesajlar