CBR500R VS Ninja 500 SE

Ninja 500 SE hakkında çok fazla forum başlığı ya da kullanıcı yorumu yok; motoru tam olarak tanımıyorum ama tasarımı ve Kawasaki'nin verdiği o hissiyat gerçekten hoşuma gidiyor. Yine de parça fiyatlarının yüksekliği biraz gözümü korkutuyor. Siz olsanız CBR500R mi yoksa Ninja 500 SE mi tercih ederdiniz?

Aralarında neredeyse 100 bin TL var, bu Kawasaki kendini ne zannediyor ya? CBR500R alırdım şahsen, çok daha yakışıklı duruyor zaten.

O değil de bütçe buralardaysa bi Daytona 660'a da bakabilirsiniz, müthiş motor, pahalı ama.

Son düzenleme:
Aralarında neredeyse 100 bin TL var, bu Kawasaki kendini ne zannediyor lan? CBR500R alırdım şahsen, çok daha yakışıklı duruyor zaten.

O değil de bütçe buralardaysa bi Daytona 660'a da bakabilirsiniz, müthiş motor, pahalı ama.
a2 ehliyet var hocam ya yoksa gönül ister yeni kasa mt07 feln, ikinci el düşünüyorum iki motoru da ikinci ellerinde çok fazla fark yokta işte gönlüm ninja aklım cbr diyor

a2 ehliyet var hocam ya yoksa gönül ister yeni kasa mt07 feln, ikinci el düşünüyorum iki motoru da ikinci ellerinde çok fazla fark yokta işte gönlüm ninja aklım cbr diyor
Hee, Daytona 95HP civarı :D hey maşallah be.

Kawasaki'nin yeşiline aldanmayın derim, he güzel motor tabi alınır da benim şahsi tercihim CBR olurdu. Bi de ikinci el Kawa fiyatına 0 Honda var ya?

Motosikleti
Honda CBR500R
İkinci el alacaksanız eski kasa, temiz, bakımlı CBR500R bulursanız daha uygun fiyata alırsınız cebinize para da kalır. Yürütme maliyeti Honda'da daha uygun diye biliyorum. Ama bütçeden yana sıkıntı yoksa sıfıra yakın Ninja 500 SE'ler de yok değil.

Benim tercihim bu ikisi arasında CBR500R olurdu. Bütçe bakımından.

İkinci el alacaksanız eski kasa, temiz, bakımlı CBR500R bulursanız daha uygun fiyata alırsınız cebinize para da kalır. Yürütme maliyeti Honda'da daha uygun diye biliyorum. Ama bütçeden yana sıkıntı yoksa sıfıra yakın Ninja 500 SE'ler de yok değil.

Benim tercihim bu ikisi arasında CBR500R olurdu. Bütçe bakımından.
Valla hocam almışken bir kere alayım kafasındayım en az 3 4 yıl binmeyi düşünüyorum o yüzden paraya kıyıp sıfıra yakın yeni kasa almak isterim her iki modelde de tek sıkıntım işte kawanın parça vs. fiyatları acayip fazla gözüküyor olası bi durumda o yüzden cbr500 daha mantıklı sanırım.. eyvalalh cevap için

Motosikleti
Dominar D250
Ülkemizde bu ikisini karşılaştıran yok gibi birşey, CBR 500R incelemeleri bana marka tarafından fonlanmış çok reklamvari influencer videoları tadı verdi, 500 SE incelemesi ise yok gibi, MFK motovlog 500 SE satın almış onun videolarıyla motoru sevdim, Kawasaki'nin artıları anahtarsız çalıştırma ve usb var, daha kalıplı, yanlış bilmiyorsam bir tık daha hızlı olması falan. Honda ise daha konforlu ve ön çift disk frenli, ekranı daha detaylı, lastikler 10mm daha kalın vs.
Ninja 500 vs CBR 500R ise CBR derim
ama Ninja 500 SE vs CBR 500R çok zor karar, şuan için benim görüşüm %49 Ninja / %51 CBR :)

Ülkemizde bu ikisini karşılaştıran yok gibi birşey, CBR 500R incelemeleri bana marka tarafından fonlanmış çok reklamvari influencer videoları tadı verdi, 500 SE incelemesi ise yok gibi, MFK motovlog 500 SE satın almış onun videolarıyla motoru sevdim, Kawasaki'nin artıları anahtarsız çalıştırma ve usb var, daha kalıplı, yanlış bilmiyorsam bir tık daha hızlı olması falan. Honda ise daha konforlu ve ön çift disk frenli, ekranı daha detaylı, lastikler 10mm daha kalın vs.
Ninja 500 vs CBR 500R ise CBR derim
ama Ninja 500 SE vs CBR 500R çok zor karar, şuan için benim görüşüm %49 Ninja / %51 CBR :)
Gerçekten çok zor ikisi arası bir tercih vermek ama sanırım cbr ya sonuçta ulaşılması, imkanları vs. daha kolay. Baş ağrıtcağını da pek sanmıyorum sadece görünüş olarak ninja daha çok dikkatimi çekmişti. Teşekkürler cevap için

Ninja 500 SE hakkında çok fazla forum başlığı ya da kullanıcı yorumu yok; motoru tam olarak tanımıyorum ama tasarımı ve Kawasaki'nin verdiği o hissiyat gerçekten hoşuma gidiyor. Yine de parça fiyatlarının yüksekliği biraz gözümü korkutuyor. Siz olsanız CBR500R mi yoksa Ninja 500 SE mi tercih ederdiniz?
CBR güzel motor, servisi parçası rahat ve baya dayanıklı ama çok yüksek performans beklentisi olmamalı 500cc ler arasında en yavaş motorlardan biri. Ninja büyük ihtimalle daha iyi gider daha yüksek top speed görür ama servisi parçası vs o kadar yaygın değil.

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Kawasaki Mercedes gibidir yürütme maliyeti Honda'ya göre tuzlu tip olarak Ninja 500 çok daha karizmatik fakat ülkemizde Kawasaki'ye çok fazla rağbet duyulmuyor. Satarken de piyasası yavaş olacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar