Arama sonuçlarınız

1. Kastamonuli

Mondial drift l km hız gösterge kablosu koptu

Trendyol da 500 tlye var su girmiş olabilir, on aksı sökmeniz lazım birde ön göstergeye ulaşana kadar 2-3 grenaj sökersin. Lokma varsa kolay, İngiliz anahtarı bile olur. İyice sıktığından emin ol birtek on aksı. Orta ayaklığa alıp koltuğa, arkaya doğru ağırlık koyarsan rahat olur senin için. Ön...
  2. Kastamonuli

CG Piston strok karşılığını bilen varmıdır?

Bu stroklu pistonlar 14 stroktan 10 a kadar çift sekman 8 tek sekman olarak gidiyor. Anlaşıldığı üzere 8 e gittikçe kısalıyor piston da hani neyin stroğu? Ne 8 strok tam olarak, veya 10. Bu stroklu pistonların metrik karşılığını bilen yada anlamını bilen varsa çok sevinirim. Kimse yazmıyor...
  3. Kastamonuli

CG 150 vuruntu mekanik tarzı ses ne olabilir

Anladım hocam çok sağolun bakıcam fotoğrafınıda çekerim eğer taşma yapıyorsa ne yapmak icap eder? "Ayrıca sesin geldiği nokta sizin dediğinizi doğruluyor üst kapak tarafından geliyor gibi. Silindirden gelmiyor."
  4. Kastamonuli

Hocam kendimden şüphelenip baktım söktüm kapağı, piston doğru. Yazıları da piston üstündeki subab yuvaları da olması gereken gibi emme büyük egzoz küçük denk geliyor. Şuanda üstünde kalın conta var (silindir kapak contası) fark yaratırmı bilmiyorum. Bugün 0.5 e ayarlamayı deniycem ayrıca.
  5. Kastamonuli

Yamaha Cygnus L Sinyal Gecikmesi ve Takılı Kalma Sorunu

Bendede var bi tane cygnus benzer bir sıkıntı var röle diye düşünüyorum bende. Uzun süre sinyal (40-50 sn) verince bişeyler oluyor arada bi sinyal atlıyor falan. 1778952284 L lady hocam Cygnus Lady
  6. Kastamonuli

https://pin.it/NH0uqTBpQ -Motorun Çalışır halde videosu Motor kısmını kendim topladım, üst kapak, piyano subap itici miller değişti piston değişti krankta oynama yok ne aşağı yukarı ne sol sağ. Motor ısındıkça azaldı biraz ama bariz bir şekilde devam etmekte.. Subapları 0.10-0.10 olarak...
  7. Kastamonuli

Otoparktan alınan 7-8 yıldır yatan 150KN projesi

haklısınız hocam, git gide daha çok fark ediyorum apartmana çalışıyorum motorla artık sonu geldi sanırım en azından şimdilik apartmandakiler çok kızıyor :cautious: asıl sıkıntı o değilde motor subabların ikisinide kesti. Şuan neredeyse hiç ümidim kalmadı. Aydan aya uğraşırım büyük ihtimalle...
  8. Kastamonuli

A2 ehliyet için en uygun motor

eminmisiniz hocam? bendede A2 var bana sorduğum herkes uyumlu demişti. 🥲
  9. Kastamonuli

A2 ehliyet için en uygun motor

Kimsenin yazmadığı, MT 03 ü sahneye çıkartmak istiyorum. 660 CC 47 begir sınırında tork manyağı
  10. Kastamonuli

Aklımda şuan yok öyle bir fikir ama deneyebilirim. 1769586238 Çok haklısınız hocam şuan tamamen keyfi hareket ediyorum. Yani "motor çalışsın sonra bakarım" kafasındayım şuan. Yerden yüksek sürüşü hoş birşey olsun istiyorum. Cross motor gibi büyük jantlar-lastikler. ama cafe racer gibi çıplak...
  11. Kastamonuli

Bu fotoğraf motorun ilk hali değil kesinlikle cafe racer tarzı birşeye dönüştürmeye çalışıyorum şuan uğraştığım ikinci proje. şasesini kendim beyaza boyadım çok mükemmel değil kesinlikle ama idare ediyor. Motor orjinal olarak duruyor aldığımda piston kitlemişti, yeni piston alıp taktım aynı...
  12. Kastamonuli

CG yi Üstten egznatirkli yapma çalışması 🙃

💸bütçe patlaması sonucu proje duraklamaya alındı arkadaşlar, başka projelere devam şuan 🙂 krankı işlem için verdim hala bekliyorum.
  13. Kastamonuli

Marşa basınca karbüratörden duman atıyor yardım

hocam, yıla göre CDI değişiyor benim dediğim erken yıla göre o yüzden dediğiniz doğrudur :cautious: şimdi basit düşünüyorum mıknatısların sıcakta bozulur manyetizmaları bozulur, stator ün arkasındaki volanta hem manyetizma hem pick-up için bakabilirsiniz, yani stator ün yanındaki ufak statorle...
  14. Kastamonuli

işinize yarıyacagına emin olduğum iki ek koyuyorum buraya ybr nin kendi kitabından elektrik şeması bunu takip edip anlarsınız diye umuyorum. imgur hesabı olmadığı için redite attım direk 1769464078 Kisaca---- mavi beyazı CG cdi da sol üstte deneyin bir tane toprak bir tane artı bulun CG CDI...
  15. Kastamonuli

Senteyi bir kez daha kontrol et, doğru olduğuna eminsen buji yi sök volant tarafından sanırım 14 veya 15 lokma ile çevir bujiyi toprakla nerde ateşlediğini not al, eğer gerçekten sentede ateşliyor sa ve subablar hala sentede ise daha farklı bir sorun var.
  16. Kastamonuli

CG subab şişi yamultma??

Benim aklımada geldi açıkçası, takmadan önce ölçüsünü aldım aynı geliyorlar tam hatırlamıyorum şuan ölçülerini, silindirin ne altında ne üstünde kalıyordu, ondan olduğunu sanmıyorum çünkü emme subabıbsadece piston aşağıdayken açılıyor ve emme şişi de yamuktu. Devam ederse piston silindir alıp...
  17. Kastamonuli

CG subab şişi yamultma??

Hayır, egzantrik orjinal subab milleri orjinal diye düşünüyorum, motorun ilk sahibi değilim fakat şuana kadar çalışıyordu, sekmanları eskidiği düşüncesi ile komple piston+sekman alıp değiştirdim. Silindir çapı sağlıklıydı o yüzden silindire dokunmadım. Contası değişti ince saç contayla fakat...
  18. Kastamonuli

CG subab şişi yamultma??

emme 0.04 egzoz 0.05 e ayarlıydı doğrumudur?
  19. Kastamonuli

CG subab şişi yamultma??

Elimde piston hariç orjinal 125 lik Kuba CG var, fabrikasyon parçaları orjinal, pistonu 56.50mm bir piston ile değiştirdim, subab ayarı yaptım, külbütor kapağını kapatmadan motoru elimle çevirdim piston normal oynuyordu fakat motor dönüp subablarlı açmaya başlarken sıkışmaya başladı elimle...
  20. Kastamonuli

Akü Tavsiyesi : Varta mı?Bosch mu?

Sevindim, aküyü doldururken daha önce yapmadığıysanız hakkında ufak bir video izleminizi tavsiye ederim, genelde gece boyu bekletilir asit konulduktan sonra ve açık bir alanda yapın. 🙃

Yeni mesajlar