Arama sonuçlarınız

1. I

Motosiklet satışı noter işlemi ne kadar sürer

Arkadaşlar merhaba yarın nasip olursa ikinci el motor alacağım fakat satıcının süresi biraz kısıtlı. Saat 9'da açılır açılmaz notere girsek, satış işlemi toplam kaç dakika sürer? Bir de işlemi hızlandırmak için bazı belgeleri hazır bulundurmak önemli diyorlar, nedir bu belgeler yardımcı olabilir...
  2. I

Kasktaki hafif boşluk sıkıntı yaratır mı?

Yanak pedleri sıkmıyor işte, normalde hafif sıkması lazım sanırım. Üst tarafı tam oturdu ama.
  3. I

Büyük ihtimalle M beden tam uyacak. Sadece yukarıda belirttiğim gibi hafif bir boşluk olması güvenlik açısından bir sıkıntı yaratır mı sizce
  4. I

Arkadaşlar merhaba, öneriler üzerine HJC F71 kask satın aldım. Alın ölçüm 58.5-59cm ve satıcıyla iletişime geçip L beden aldım ve kaskı taktım. Elle kaskın arkasını öne doğru ittirince bir parmağın alından içeriye girememesi lazım diye bir şey okumuştum. Aynısını denedim fakat parmağım...
  5. I

10 bin TL kask önerisi

Maalesef büyük şehirde yaşamıyorum. O yüzden internetten alacağım. Scorpion'un Exo 520 modelini mi diyorsunuz?
  6. I

10 bin TL kask önerisi

Tam model belirtmeniz mümkün müdür? Bir de AGV K1S düşünüyordum, önerir misiniz
  7. I

10 bin TL kask önerisi

Merhaba arkadaşlar, bu bütçede alabileceğim en iyi kask nedir?
  8. I

Yurt dışından ekipman önerisi

çok teşekkür ederim
  9. I

Dediğiniz montun tam modeli nedir
  10. I

Muhtemelen öyle yaparım hocam, önerebileceğiniz bir ceket/pantolon var mı peki?
  11. I

Henüz motosiklet almadım hocam önümüzdeki ay ilk motosikletimi alacağım. O yüzden net bir şey diyemem fakat naked ya da racing olacak. Dediğim gibi bütçeyi 25 bin TL olarak ayırdım ikisi için almışken uzun süre götürsün ve dayanıklı olsun istiyorum. Dört mevsim olursa daha iyi olur fakat...
  12. I

Kask fazla yer kapladığı için çok düşünmedim hocam, bavulla gelecek çünkü yük olsun istemiyorum. Ceket konusunda hörgüçlü bir ceket olsun istiyorum ve Türkiye fiyatıyla karşılaştırdığımda 2.5 kat daha ucuz olduğunu gördüm fcmoto'daki bazı ceketlerin. Black fridayı maalesef bekleyemem en geç bu...
  13. I

Arkadaşlar merhaba, sıfırdan başlayıp kask dahil ekipman almak istiyorum ve forumdaki bazı arkadaşların önerisiyle daha ucuza geleceği için yurt dışından almak istedim. Hollanda'da yaşayan akrabam var ona getirtmeyi düşünüyorum fakat oradaki internet siteleri ve fiziksel mağazalar hakkında...
  14. I

İkinci el motosiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

Maalesef motordan iyi derecede anlayan tanıdığım yok, varsa yoksa arabacı :D Kendim gideceğim için size danışmak istedim aslında en temel nelere dikkat edebilirim diye. Teşekkürler hocam, RS200 veya NS200 almayı düşünüyorum, 2-3 litre arası yakıyor diye biliyorum, dediğiniz gibi ortalama yakıt...
  15. I

İkinci el motosiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

Arkadaşlar merhaba, nasip olursa önümüzdeki ay ilk motosikletimi alacağım fakat yapmam gereken işlemleri ve nelere dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum. Diyelim bir kişi ile anlaştık, motorun sıkıntısı olup olmadığını nasıl anlayacağımdan noter ve sigorta işlemlerine kadar anlatabilir misiniz sizden...
  16. I

110 bine 30 bin km'de RS 200 alınır mı?

maalesef bütçem şu anlık en fazla 110 bin lira. temiz ve 2020 üstü bir cb 250r için en az 160 bin lira gerekiyor sanırım. son gelen gümrük vergilerinden sonra da fiyatı artar diye korkuyorum. o yüzden yukarıda dediğiniz gibi düşük km ns 200 bulursam alabilirim, bulamazsam da artık cb 250r için...
  17. I

Hocam Honda demişken biraz daha para biriktirip CB 250R alma düşüncesi de var mantıklı olur mu sizce RS200 veya NS200 yerine?
  18. I

Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Fiyatlar çok çok iyi keşke yakınımda olsaydı bu motorlar, yüksek ihtimal alırdım. 115 bin liraya 23 model 7500 km'de takozlu NS 200 buldum yakınımda, kaç bin liraya inerse alınır sizce?
  19. I

Peki sizce kaç bin liraya alınması uygun olur bahsettiğim motorun? Dediğim gibi takoz, çanta gibi ekstraları da var. Fiyatına göre çok iyi ancak İstanbul'dan alamam maalesef. İlk motorum olacak ve tecrübesizim haliyle Karadeniz çevresinden bakıyorum. Aslında seçeneklerim de o yüzden kısıtlı...
  20. I

Peki sizce 100 bin lira civarına alınacak RS 200/NS 200 kaç km'de ve kaç model olmalı?

Yeni mesajlar