Arama sonuçlarınız

1. J

Motosiklette yağ kontrol çubuğu yok nasıl kontrol edebilirim

1998 model 2T suzuki kullanıcısıyım motosikletin şanzıman yağını kontrol etmek için çubuk yok daha önce ustamın bir civatayı açarak kontrol ettiğini görmüştüm konuyla ilgili bilgisi olanların yardımını bekliyorum :)
  2. J

2 Zamanlı Suzuki ts 125 vs Apachi xz250r

Daha 2 aylık motosiklet kullanıcısıyım. İlk motorum olan suzukiden bu iki ayda çok çektim. Geçen hafta piston sekman ve şanzımanda bi kaç parçayı değiştirdik. Motosiklet şuan tam kıvamında ancak hangi ustaya hangi motosiklet kullanıcısına sorsam yaşın küçük uğraşma daha fazla iki zamanlıyla...
  3. J

2 zamanlı motosiklette depodan gelen ses

Haftasonu 98 model suzuki ts125 ile motocross pistinde dolanırken ufak bir rampadan atladıktan sonra eve dönerken sanırım depodan bir ses gelmey başladı. Rölantide ve hafif gaz açtığımda ses yok ama devir yükseldikçe sanki bir şey sıkışıyor veya sürtüyomuş gibi bir ses geliyor. Ses nerden...
  4. J

Kawasaki kmx 125 hakkında

Kawasaki kmx 125 kullanmış olan hakkında bilgisi olanlar bilgilerini bizimle paylaşabilir mi
  5. J

15 yaşında cross/enduroya başlamak

Abilerim ablalarım 15 yaşında motosiklet için deliren küçük bir kardeşinizim. İlk racing motosiklete artçı olma tecrübemden sonra motosiklete olan ilgim 10 katına çıktı ve ben motor alacağım dedim. Ehliyet için yaş yetmediğinden ve evim endurocuların kullandığı araziye(tokatlılar varsa Topçamdan...

Yeni mesajlar